Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell rögtön a saját férfitársainak leb***zizni azt a férfit, akinek nem megy a szex vagy a szex élvezete elsőre, úgymond tanulás nélkül, tudat alatt?
féltékenyek, hogy ez neked nem létszükséglet, és értelmesebb pasi vagy, akinek vannak elvei és igényei
ők erre nem képesek, szánalmasok
Ne is mondd! En egy eleg szegyenlos, a szexualitas teruleten gatlasokkal kuzdo srac vagyok es persze a gimitol kezdve vegigkiseri az eletemet az allitolagos haverjaim folyamatos cikizese, beszolasai, ugratasai es a leb*zizas, mert ok valamiert ugy erzik, hogy az a vilagon a leghumorosabb dolog, ha minel durvabban tudunk beszolni a masiknak...Az persze egyszer sem fordult meg a fejukben, hogy biztassanak, vagy tamogassanak, segitsenek, tanacsokat adjanak, de ehhez mondjuk az en zarkozottsagom is kellett!
En azt szoktam mondani, hogy ha a masik annyira nagyra van magaval, ha o akkora macso es a vilag minden tudasa ott van a kisujjaban, engem meg csak egy kis senkinek tart, akkor probaljon meg felemelni az o szintjere! Ha mar egyszer o akkora sztar, akkor tanitson, okitson, ossza meg velem az o fene nagy bolcsesseget...:D
Persze erre nyilvan a legtobbszor egy ujabb idiota beszolas lesz a valasz, de azzal meg mar nem kell foglalkozni, mert sajnos a hulyeseg ellen hiaba keszulsz eszervekkel, nem lehet legyozni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!