Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akit CSAK a tanulás az egyetem érdekel?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 14:17
1/28 anonim válasza:
Azt hogy nem normális. Az életet ki kell élvezni. Hány éves az illető? :)
2/28 anonim válasza:
Hazudik, és kihívás meghódítani. :)
3/28 A kérdező kommentje:
18
2010. júl. 29. 14:19
4/28 anonim válasza:
Jól teszi szerintem. Tanuljon csak, ameddig lehet, ha neki ez jelenti az életet, nincs semmi gond, hiszen a tanulásban is meg lehet találni a szép dolgokat. :-)
5/28 anonim válasza:
tanulj meg fogalmazni
es az egyetemista lanyoknak, akik belehajszoljak magukat a sok eves tanulasba, olyan elfojtott szexualis vagyaik vannak, amiket ha sikerul a felszinre hoznod, hatalmas gyonyorben lesz reszed;) mert tudnak ok is elni, ha akarnak. itt az ido, h ravezesd oket a szexre!
7/28 anonim válasza:
Ezúton üzenem nekik, hogy nagyon jót tesz az elmének, ha időnként mocskosul tönkrekeféltetik magukat valami barátkozósabb formával.
8/28 anonim válasza:
majd egyszer csak megtetszik egy fiú és onnantól ki se másztok majd az ágyból... ;-)
9/28 anonim válasza:
én egyszer azért hagytam el egy lányt mert mig velem volt hanyagolta a tanulást. (nem akartam hogy tönkretegye a jövöjét) szerintem ez a válasz mindenképp kielégitö.
10/28 anonim válasza:
Azt, hogy igazából még nem kapott egy igazán jó faszt. Nem kúrták addíg míg visított, nem verték hurkásra a seggét és nem verték az arcára.
Az ilyen egy bányalóra hasonlít leginkább.
Meg kell rontani, le kell itatni, rá kell venni minden gusztustalanságra, be kell vezetni az orgiák világába, míg teljesen el nem hagyja azt a semmit nem érő utat, melyen robogva száguld lefelé a végtelenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!