Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi hülyeségekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi hülyeségekre költi el a pénzét?

Figyelt kérdés
Őszintén,mi szükség egy 40 ezres új monitorra vagy épp egy 60 ezres hangfalra,amikor 80 ezres a fizetése valakinek? És se lakás,se kocsi,se diploma,még jogsi se..megőrülök. 1,5 év alatt még sehova se utaztunk el pl,arra valahogy nincs pénz..
2011. jan. 6. 17:05
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Jaja,szép emlékek lesznek,nemde?:(
2011. jan. 6. 19:37
 42/50 anonim ***** válasza:

nem minden pasi ilyen nyugi

majd fél évig huztam egy olyan pasi mellett aki hasonló volt.Fizu megjön,gyorsan elkell költeni,telefont 3havonta cserélni,egyéb hülyeségeket venni,aztán utánahéten már a vacsit nekem kellett főzni rá,mert kajára se maradt pénze,nemhogy egy mozira (voltunk moziban,én fizettem mind2x)

Belegondoltam hogy milyen lenne pár év múlva gyereketvállalni egy ilyen pasival..a pelenkánál meg a babaúszásnál fontosabb egy új hiperszuper kütyü...szakitottam

és rátaláltam a tökéletes pasira ilyen szempontból...spórolós,megveszi a kütyüjeit,de meggondolja 2x előtte,hogy az kell-e vagy vár pár hónapot és megveszi féláron,és kötelező a nyáron 2x 2-3 napos nyaralás,télen meg 2-3x fürdő,szinház,1-2 étterem egyebek (nem,nem a pénzéért szeretem,ugyanannyit keresünk már,közös kassza van)

23/N

kedves kérdező: sztem lépj tovább,vannak normális pasik

2011. jan. 6. 19:42
 43/50 kovpet ***** válasza:

Ja, ha ennyire nem egyeztek, szerintem is lépj tovább.

Én nagyon nem szeretek elmenni, de azért minden évben megyünk ide-oda néhányszor. Azért kell kompromisszumokat kötni néha.

2011. jan. 6. 21:01
 44/50 anonim ***** válasza:

Imádom, a "minden pasi" címü kérdéseket és a kommenteket is.

Akkor Én egy Nö vagyok, mert vettem játékot és ruhát az unokaöcsémnek, vettem egy kanapét, cipösszekrényt és egy király cipöt is.

Elvittem tegnap anyámat, bevásároltam neki és magamnak is a hétre. Lássuk csak, tankolni is voltam és vettem egy fagyálló szélvédömosót is.

Azért, mert a Te párodnak ilyen komoly értékrendje van, nem kell rögtön általánosítani.

22/F

2011. jan. 6. 21:02
 45/50 anonim ***** válasza:
Utolsó, te gazdag vagy?
2011. jan. 6. 21:08
 46/50 kovpet ***** válasza:
Aki fagyálló szélvédőmosót iszik, az nem gazdag :)
2011. jan. 6. 21:11
 47/50 kovpet ***** válasza:
Jó, tudom, ez gyenge volt :)
2011. jan. 6. 21:12
 48/50 anonim ***** válasza:

ma 21:02 vagyok.

Nem vagyok gazdag, csak dolgozom keményen.

Ha nagyon tudni akarod, 16 évesen még azért voltam csontsovány, mert nem volt mit ennünk...

2011. jan. 6. 21:15
 49/50 anonim ***** válasza:
Ok mert én ismerek egy embert aki gazdag.
2011. jan. 6. 21:16
 50/50 anonim ***** válasza:
Rég rossz az a kapcsolat, ahol csak az jelenti a közös élményeket, ha valami wellnessfürdőben meresztik a feneküket. Miért lenne jobb egy kapcsolat így? Nincsenek közös témák vagy valami közös hobbi amit otthon lehetne csinálni és mégsem kerül sokba? Szerintem az ilyen közös nyaralások például külföldre vagy valami drágább szállodába akkor nem számítanak pénzkidobásnak, amikor az embernek már biztos keresete van. Most így a saját példámból kiindulva... a barátom például, amikor elkezdte az egyetemet, felvett hitelt, hogy vegyen magának egy gépet kb 120 ezerért, ami iszonyú nagy hülyeségnek tűnhet, merthát ott volt otthon három másik gép is... csak ő programozó, és az ősöreg otthoni gépén, ami nem csak öreg, de hibás is volt, nem igazán tudott volna normálisan házit írni vagy tanulni. Meg ugyebár (most biztos le leszek pontozva) az embernek azért vannak más szükségletei is, például néha játszani is kell, filmeket nézni (élvezhető minőségben)... Jó, nem azt mondom, havonta telefont cserélni például tényleg hülyeség. Van egy ismerősöm, akinek a filmezés a hobbija, és nagyon sok pénzt ölt abba, hogy profi felszerelése legyen, több kamerája, stb, aztán mostmár vannak felkérései is, új technikákon gondolkozik... Szóval kívülről úgy tűnhet, hogy úristen már megint egy kamerát vettél, már megint egy hangfalat, de lehet, hogy a barátodnak ez a hobbija, amitől a saját hisztid miatt elég... szemétség lenne megfosztani. Gondolom a 80 ezer forint az nem az állandó keresete, biztos fiatalok vagytok még. Mi 3 éve vagyunk együtt, azalatt egyszer sem mentünk el külföldre vagy valami wellness-szállodába nyaralni, és mégis szeretjük egymást. Nyáron egy pár napra persze lementünk Balatonra, amiben azért a szülők is kicsit segítettek anyagilag, és nagyon jó élmény volt, bár a kapcsolatunk nem lett tőle minőségibb... A szerelem nem ilyeneken múlik, hogy hova mentek nyaralni vagy hány ajándékot vesz. És amíg ő nem mondja azt, hogy te tegyél félre x összeget a saját pénzedből vagy vegyél neki ezt meg azt, addig szerintem te se határozd meg, hogy ő mikre költ a keresetéből. Egyébként egy férfinak azt mondani, hogy tegyél félre az estelges, évek múlva születendő gyerekünk "babauszi" óráira meg babamasszázsára meg mittudomén milyen fölösleges hülyeségeire (Tegye fel a kezét, aki gyerekként súlyosan megkárosítva érezte magát ezek nélkül! Na ugye.) az inkább ijesztő neki, és legalább akkora elviselhetetlen agybajnak tűnik, mint neked az, hogy ő monitorra és hangfalra költi a saját megkeresett pénzét.
2011. jan. 6. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!