Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi hülyeségekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi hülyeségekre költi el a pénzét?

Figyelt kérdés
Őszintén,mi szükség egy 40 ezres új monitorra vagy épp egy 60 ezres hangfalra,amikor 80 ezres a fizetése valakinek? És se lakás,se kocsi,se diploma,még jogsi se..megőrülök. 1,5 év alatt még sehova se utaztunk el pl,arra valahogy nincs pénz..
2011. jan. 6. 17:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Az szép :D
2011. jan. 6. 17:22
 12/50 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Fejtsd már ki kérlek,hogy miért nem a pasi a hülye. Először az alapvető dolgoknak meg a közös programoknak kéne lenni,nem? Aki 2 éves kapcsolatában,ő tudhatja nagyon jól milyen egy rohadt érzés ez...mert ép ésszel fel nem fogja valaki,hogyha a másik nem szán annyi figyelmet rá,hogy a közös jövőt normálisan kialakít

13/50 Cory Rose ***** válasza:
Szvsz a saját fizetését mindenki arra költi amire akarja, hogy kinek mire van szüksége, azt meg nem a másik határozza meg.. Te nem dolgozol?
 14/50 anonim ***** válasza:
Hát mindenkinek más a fontossági sorrend...(Igaz, hogy a nyaralásra lehet nem is gondolt...) Amúgy meg nekem a monitorom 220 ezer volt...
 15/50 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Fejtsd már ki kérlek,hogy miért nem a pasi a hülye. Először az alapvető dolgoknak meg a közös programoknak kéne lenni,nem? Aki 2 éves kapcsolatában,ő tudhatja nagyon jól milyen egy rohadt érzés ez...mert ép ésszel fel nem fogja valaki,hogyha a másik nem szán annyi figyelmet rá,hogy a közös jövőt normálisan kialakítsák és ne mindig csak élvezeti,"luxuscikkek" legyenek az elsők,azzal akkor nincs nagyon jövő. Csak ha amúgy szeretik egymást a felek,nehéz....csak ugye kinek mi az értékrendje :( Neki sajnos nincs helyén..

2011. jan. 6. 17:23
 16/50 A kérdező kommentje:

Bocsi,nem tudom miért küldte el 2x.

Diákmunkákat vállalok,mert még tanulok.

220-ért meg egy monitort akkor se vennék,ha több milliós fizetésem lenne,szerintem pazarlás,normálisabb dologra is el lehet költeni,vagy félrerakni azt a pénzt.

2011. jan. 6. 17:25
 17/50 anonim ***** válasza:
nem tudom, lehet hogy én vagyok itt az "ódivatú" vagy mittudom én, de ha egy akciós 40e forintos monitor vagy egy kellemes vacsora a barátnőmmel,vagy egy hétvégi kiruccanás csak vele, én biztos a barátnőmet választanám :)
2011. jan. 6. 17:27
 18/50 Fülünyúl ***** válasza:

Kedves kérdező,

Valószínűleg azért mondta hogy nem a pasi a hülye, hogy még mindig egy ilyen felelőtlen emberrel vagy együtt. Kétes, hogy esetlegesen egy családot ilyen hozzáállással el tudna-e látni a későbbiekben.

A többi hozzászólónak:

Nem az a lényeg, hogy hülyeség AMIT vesz, lehet az számára fontos, persze. A hülyeség az, hogy gyakorlatilag kinullázza magát, és az egy dolog, hogy mindenki azt vesz a fizetéséből amit akar, de enni, öltözködni és tisztálkodni is kell, valamint az sem utolsó szempont, hogy ha már nem is egyedül élünk, valami jusson a közös dolgokra is (legalább), továbbá az sem elhanyagolható, hogy a jövőre is illene gondolni, félretenni.

Van aki itt még - igaz tanuló - de a csekély havi 32 ezréből is tud még félretenni, pedig nem olcsó manapság lakni, enni, fűteni stb.

2011. jan. 6. 17:29
 19/50 A kérdező kommentje:
Én is érzem,hogy sokkal felelőtlenebb és komolytalanabb,mint én,de...nehéz dolog ez.
2011. jan. 6. 17:35
 20/50 anonim ***** válasza:
Én az utolsó előttivel értek egyet.
2011. jan. 6. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!