Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi hülyeségekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi hülyeségekre költi el a pénzét?

Figyelt kérdés
Őszintén,mi szükség egy 40 ezres új monitorra vagy épp egy 60 ezres hangfalra,amikor 80 ezres a fizetése valakinek? És se lakás,se kocsi,se diploma,még jogsi se..megőrülök. 1,5 év alatt még sehova se utaztunk el pl,arra valahogy nincs pénz..
2011. jan. 6. 17:05
1 2 3 4 5
 31/50 kovpet ***** válasza:
18:16 teljesen így van! :)
2011. jan. 6. 18:17
 32/50 anonim ***** válasza:
na jó bakker...akkor itt tényleg velem vannak naggyon komoly gondok :S :S
2011. jan. 6. 18:19
 33/50 Cory Rose ***** válasza:
Hát én nő vagyok ugyan, de én is inkább ingóságokat (és nálam ebbe az ékszertől, sminktől kezdve a műszaki cikkekig minden beletartozik, ami maradandó) veszek, mint emlékeket, mert azokkal nem lehet kezdeni semmit... Tényleg kidobott pénz. Együtt lenni meg ugyanúgy lehet otthon. Szóval én megértem az ilyen embereket. És rohadtul idegesítene ha valaki meg akarná mondani mire költsem a pénzem. Ha a pasim folyamatosan azzal nyaggatna hogy menjünk nyaralni az én pénzemből, azt hiszem hamar kitenném...
2011. jan. 6. 18:29
 34/50 anonim ***** válasza:

őőőőőőő...valaki nyugtasson meg, hogy nem én vok a gáz...vagy igen?

legalább valaki értsen velem egyet, hogy mondjuk egy vacsora, vagy egy kirándulás nem kidobott pénz

2011. jan. 6. 18:48
 35/50 kovpet ***** válasza:

Megnyugtatlak. Pont holnap megyünk étterembe :)

Mondjuk sztem ez a pénz kidobott lesz, mert enni itthon is lehet, de neki fontos, tehát kidobom :)

2011. jan. 6. 18:52
 36/50 anonim ***** válasza:

remek...megnyugtattál XD

de a szándékot köszönöm XD

2011. jan. 6. 18:53
 37/50 A kérdező kommentje:

3000 ezres= 3000 Ft lett volna,csak elírtam.

És lehet hogy otthon is lehet bármit csinálni,csak 1,5 év alatt elmenni 4-5x moziba és sétálgatni összvissz programként,amúgy meg otthon ülni és gépezni meg filmet nézni..hát,nem egy nagy élmény.

2011. jan. 6. 19:21
 38/50 anonim ***** válasza:
Én a 220k monitorrommal arra céloztam, hogy jobb az, ha egy 40 ezrest vesz... És utólag visszaolvasva kicsit rosszul fejeztem ki magam...
2011. jan. 6. 19:22
 39/50 A kérdező kommentje:
Ja és az mi hogy emlékekkel nem lehet kezdeni semmit? Akkor mi tart össze titeket? Az hogy "Dejó,vettünk egy 80000 Ft-os konzolt,tökre megérte,egész nap bent játszhatunk a szobában"?? Nem jobb néha elmenni egy múzeumba,színházba,bárhova? Koncertre?
2011. jan. 6. 19:22
 40/50 anonim ***** válasza:

úgy érzem kedves kérdező h ezzel csak mi vagyunk így :(..de milyen lehet egy ilyen párbeszéd?

-hétvégén elmegyünk moziba??

-ááh annak az árából veszek egy cipőt és az tovább tart mint egy 2 órás film

2011. jan. 6. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!