Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi hülyeségekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi hülyeségekre költi el a pénzét?

Figyelt kérdés
Őszintén,mi szükség egy 40 ezres új monitorra vagy épp egy 60 ezres hangfalra,amikor 80 ezres a fizetése valakinek? És se lakás,se kocsi,se diploma,még jogsi se..megőrülök. 1,5 év alatt még sehova se utaztunk el pl,arra valahogy nincs pénz..
2011. jan. 6. 17:05
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Ismerős. Csak nálunk én azt vártam, hogy az ismerősömtől kölcsönkért nagyobb összeget adja már vissza végre, de nem, inkább egy új ez meg az, ami persze ráért volna, nekem meg égett a pofám, mert még vagizott is vele, hogy mit vett. Pfujj...
2011. jan. 6. 17:46
 22/50 anonim ***** válasza:
Nem passzol hozzád, ennyi. Ismerek olyan párt, ahol a fiú és a lány is olyan, hogy állandóan minden kacatot összevásárolnak - nekik ez a közös program.
2011. jan. 6. 17:48
 23/50 anonim ***** válasza:

szoktál magadnak venni néha egy egy cipőt /ruhát ? a férfi változat egy monitor , hangfal

az már lényegtelen hogy drágább

2011. jan. 6. 17:49
 24/50 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de miért lényegtelen? Mert mondjuk én veszek egy 3000 ezres felsőt és a többit berakom a megtakarítás számlámra, az sztem nem egyenlő azzal, hogy ha összejön némi pénz, azt elköltjük..
2011. jan. 6. 17:56
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

17:49

akkor a Te felfogásod szerint az is mindegy hogy mennyit keresel....200 ezret vagy 60 ezret...ha a Te szemszögödből nézzük akkor mindegy hogy mennyit keresel havonta a lényeg hogy keresel...(mellékesen ez hibás felelőtlen felfogás)

2011. jan. 6. 18:01
 26/50 anonim ***** válasza:
ezt sajnos nem érthetitek ha nem tudtok úgy gondolkozni mint egy férfi
2011. jan. 6. 18:03
 27/50 A kérdező kommentje:
Vicces vagy,nagyon nagyon... :D
2011. jan. 6. 18:12
 28/50 anonim ***** válasza:

akkor velem komoly bajok vannak :S én totál nem így gondolkozom

18/F

A következő kérdésem az oldalon: Férfi vagyok, abnormális, hogy ha a barátnőmet előbbre helyezem mint egy hi-fi rendszert?

2011. jan. 6. 18:15
 29/50 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a rezervációs ára az egyes termékeknél. A férfiak szeretik inkgóságokba helyezni a pénzüket, a nőknek meg sokkal kisebb a veszteségéreztük ha szolgáltatásra költenek. Ezt úgy értem hogyha egy férfi kifizeti a fél fizuját egy hétvégére és csak az emlék marad akkor úgy érzi hogy ez kidobott pénz volt.
2011. jan. 6. 18:16
 30/50 kovpet ***** válasza:
0%

"én veszek egy 3000 ezres felsőt"

WFT?

Másrészt a 40 rugós monitoron nem kellene kétségbe esni. Lehet, hogy pont amiatt nem rohad majd ki a szeme 10 év múlva...

Meg inkább egy tartós fogyasztási eszköz, mint egy út, aminek 1-2 hét alatt vége és kész.

De persze nyilván igazad van. Van, aki nem tud bánni a pénzzel. Több ilyet is ismerek.

Nekem muszáj volt megtanulni, mert csóró voltam fiatalon. Most meg már mindenre csak úgy költök, hogy kétszer is meggondolom, hogy kell-e nekem, pedig már nem lenne szükséges ennyire figyelni...

2011. jan. 6. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!