Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Elsősorban nem a test dolgokra gondolok, mivel azokat, ha nem is teljesen, de lehet helyettesíteni.

Mivel nem panaszkodni akarok, így feltételes módban írom, általános alanyt használva. Tehát tegyük fel, hogy van egy ember, akinek bármilyen oknál fogva, de szinte biztosra vehető, hogy nem lesz kapcsolata. A 20-as évei elején jár. Régebben nem zavarta az egyedüllét, de sajnos egyre rosszabb a helyzet.

Milyen technikák (gondolok itt meditációra vagy bármi hülyeségre :D) vannak, amik megkönnyítik az egyedüllétet? Egyáltalán létezik ilyesmi?

2011. jan. 1. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jah 18F
2011. jan. 5. 18:44
 12/16 anonim válasza:

Szia!

Szerintem egy FIATAL egyedülálló embernek, nem szabad ilyenen gondolkozni!,,Ami késik az nem múlik", de 20 évesen még párkapcsolat nélkül is tud nagyon boldog lenni az ember...utazás,tanulás,barátok, bulizás és ezt mind felhőtlenül és függetlenül teheted!ÉLJVELE

Használd ki még egyedül vagy, kezdj el vmi tanfolyamot,ahol nagy a társaság, vagy menj el tornázni vagy kezdj el kocogni stb. A mozgás eltereli a gondolataidat és még a boldogsághormonjaid is felszabadulnak! Sok sikert

2011. jan. 5. 18:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 24évesen még mindig egyedül vagyok de engem nem zavar.Mondjuk az esetem speciális mert olyan sz@r volt korábban az életem hogy ha ilyesmi miatt panaszkodnék hogy egyedül vagyok akkor fürdős-qrvának nézném magam.

Pontosan hogy is van ez? Kapcsolat kell de nem kifejezetten testi dolgokra? most hogy ?mert gondolom lány kéne...ha viszont nem a testi dolog a lényeg akkor fiú vagy szimpla haverlány is betölthetné az űrt.Ez megoldható úgy hogy a néhányszáz közösségi oldalbéli ismerősöddel több időt töltesz.

2011. jan. 5. 18:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem csak testi dolgokra... azért arra is :D
2011. jan. 5. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Nos itt magadon kell segítenek!Járj el szórakozni vagy táncórára...

Nos ne ugy tekints a jövöbe hogy mindig is egyedül leszel...Légy optimistább!

Ha meg folytatni akarod a puding életvitelt akkor találj valami hobbit magadnak amit szeretsz ...Én mikor sokáig vagyok egyedül utána diló leszek és kitalálok valami hülyeséget pl:makettezek , valamit alkotok vagy rombolok,vagy számítógép...

Én már tudom hogy hogy lehetek boldog egyedül is!!!XD de az akkor sem igazi és nem célravezető

Űdv!

2011. jan. 5. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Kell 1 szoba.Kell egy belevaló 120cm plazma tv ami full hd és fűteni lehet vele.Kell egy xbox v. xbox360live.Kell 5.1-es hangtechnika.Nagyon sok játék kell.Kell egy nagyon nagyon kényelmes fotel amiben üriteni is lehet.Kell a fotel egyik oldalára egy söröshűtő , a másikoldalára pedig egy dohányzóasztalt.Aztán jöhetnek a házhoz rendelt extrák XD
2011. jan. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!