Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm de nagyon nagy bennem a melegség iránti vágy, mit tegyek? 17F
Jól mondjátok! Az eggyetlen megoldás, hogy elmondom mindenkinek az igazságot. Nem lehet tovább hazugságban élni. Nagyon fog fájni a családomnak és a lánynak, de még mindig jobb mintha továbbra is hitegetném mindenkivel hogy "mennyire boldog vagyok egy nő mellett"... Mert nagyon nem így van. Ostobaság volt belemennem a kapcsolatba, hibáztam hogy nem mondtam el eddig a családomnak hogy én képtelen vagyok egy nőt társnak tekinteni mikor a szívem a férfiakért dobog. Meg kell lépnem ezt mielöbb és szakítanom a lánnyal. MERT NEKEM IS MINDEN JOGOM MEGVAN AHHOZ HOGY BOLDOG LEGYEK! A sarkamra kell állnom férfiasan és kiállni azért, amit szeretek!
Első 18:58
Jól mondtad! Hibáztam és el lehetett volna kerülni ha már előre szólok a családomnak.
Harmadik 18:58
Ez nem akarat kérdése. Egyszerűen a férfiak tetszenek, én erről nem tehetek.
19:01
Azt hiszem, ennek az egésznek én voltam a legnagyobb szenvedője... Nagyon rossz érzés volt már hogy annyi hazugságot kellett elmondanom ("élveztem" vele a szexet, "jólesik" egy lánnyal a csók, "boldog" vagyok vele stb...)
19:04
Teljes mértékben igazat adok Neked.
15:23
Szakítottam a csajjal és azóta is boldogan élek a fiúmmal! :) A volt barátnőm pedig megértette, elfogadta a dolgot, BOLDOG EMBER vagyok most már! ^^ A családom is feldolgozta a dolgot idővel, de nagyon nehéz volt nekik
Na a rizsát nem olvasom el.
De ha már össze töröd a szegény lány szívét, remélem az apja legalább egy kétajtósszekrény és a lelket is kiveri belőled. Itt nem az a legnagyobb baj hogy búza mező vagy, hanem hogy ezt eddig is tudnod kellett és így összejöttél egy lánnyal akinek most majd jól összetöröd a szívét.
Kommentet le lehet húzni de akkor is egy "szar, szemét, szar alak vagy" Mucsi szavaival élve.
15:34
Nekem a boldogság a lényeg, nem számít kivel! Mivel ezt egy fiúval érem el, nem pedig növel, nekem jó ez a jelenlegi kapcsolatom!
A melegség nem "betegség" és én nem tehetek arról hogy a férfiak jobban tetszenek mint a csajok
"nem tehetek arról hogy a férfiak jobban tetszenek mint a csajok"
Hohóó "cicafiú" akkor nem meleg, hanem biszexuális vagy nem egészen mindegy.
20:11
Még nem tudom, hogy a kettő közül melyik vagyok, ez még bizonytalan bennem, fogalmazzunk úgy, hogy most egy fiúval vagyok boldog, majd alakulnak valahogyan a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!