Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok ennyire szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok ennyire szerencsétlen? Vagy miért érzem így? . Bővebben lent. Véleményeket kérnék = (

Figyelt kérdés

Na szóval ez hosszú lesz =) ... 17 éves lány vagyok és már most elegem van az életemből. Nem értem az értelmét. Önbizalmam sincs valami sok. Igaz hogy nincs sok barátom/barátnőm de akik vannak őket nagyon szeretem és bármit megtennék értük (L) Volt nemrég ... szerelemféle érzésem...3 fiúban csalódtam "egymás után"... mindegyiknél az volt a gond hogy félnek...velem egyidősek amúgy... barátnőim szerint még éretlenek és nem valók kapcsolatba...egyik nagyobb kocka mint a másik... illetve a bunkózás az megy:S... Csak azt nem értem meg tényleg hogy miért? nem bántok senkit..félénk visszahúzódó lány vagyok( talán ez is az egyik baj)... szüleimmel sincs valami jó kapcsolatom...az a baj hogy nincs meg velük a közös hang... meg ... néha olyan elesettnek és szerencsétlennek érzem magam ... és nemtudom mindezeket miért érzem...gondolkodtam már h phszihológushoz kéne mennem xDxD ... sok a hangulatingadzás... de a barátnőimmel mindig röhögünk minden hülyeségeken...amikor velük vagyok akkor érzem azt hogy na az az a pillanat amiért már érdemes volt megszületni:)

Csak én vagyok így vagy veletek is van ilyen? ...

Szerintetek hogy tudnék változni/változtatni?: )...

Kort/nemet is lécci ... esetleg ha van sztorit =)

Köszönöm : )

2010. dec. 30. 13:01
1 2 3
 21/23 Satanné ***** válasza:

igen, kirakott......ez van....legalább tudom, hogy én milyen anya akarok majd lenni......már ha összejönne valami normális párkapcsolat.....a sztori vége.......képzeljétek emlékszik a csókra, de józanul nem fogja megismételni, mert egy párkapcsolat tönkrezúzná a terveit.......

hogy hogy sikerült mindezt átvészelnem???? Megfogadtam, hogy addig nem halok meg, és nem golyózok be míg egyszer boldog nem leszek.....de úgy nagyon.....pedig nem kérek sokat....nem pénzt, nem gazdagságot.....Egy szerető társat, és gyerekeket.......amig ez nem történik meg, addig nem lehetek boldog, addig át kell vészelnem ezeket a problémákat.....persze van úgy hogy nálam is elszakad a cérna.....de akkor azt teszem, hogy kicsit szidom az életet, magamat.....utána meg arra gondolok, amit el akarok érni.....

2011. jan. 3. 00:16
 22/23 A kérdező kommentje:
Irigylem a kitartásodat de szorítok neked és kívánom hogy legyen olyan életed amit szeretnél :)
2011. jan. 3. 19:13
 23/23 Satanné ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm......elkél a szorítás..... én is kívánok Neked sok szép hasonlót :) és legyél boldog, mindig:) :)
2011. jan. 4. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!