Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok ennyire szerencsétlen? Vagy miért érzem így? . Bővebben lent. Véleményeket kérnék = (
Na szóval ez hosszú lesz =) ... 17 éves lány vagyok és már most elegem van az életemből. Nem értem az értelmét. Önbizalmam sincs valami sok. Igaz hogy nincs sok barátom/barátnőm de akik vannak őket nagyon szeretem és bármit megtennék értük (L) Volt nemrég ... szerelemféle érzésem...3 fiúban csalódtam "egymás után"... mindegyiknél az volt a gond hogy félnek...velem egyidősek amúgy... barátnőim szerint még éretlenek és nem valók kapcsolatba...egyik nagyobb kocka mint a másik... illetve a bunkózás az megy:S... Csak azt nem értem meg tényleg hogy miért? nem bántok senkit..félénk visszahúzódó lány vagyok( talán ez is az egyik baj)... szüleimmel sincs valami jó kapcsolatom...az a baj hogy nincs meg velük a közös hang... meg ... néha olyan elesettnek és szerencsétlennek érzem magam ... és nemtudom mindezeket miért érzem...gondolkodtam már h phszihológushoz kéne mennem xDxD ... sok a hangulatingadzás... de a barátnőimmel mindig röhögünk minden hülyeségeken...amikor velük vagyok akkor érzem azt hogy na az az a pillanat amiért már érdemes volt megszületni:)
Csak én vagyok így vagy veletek is van ilyen? ...
Szerintetek hogy tudnék változni/változtatni?: )...
Kort/nemet is lécci ... esetleg ha van sztorit =)
Köszönöm : )
biztos nem véletlen nem jöttél össze egyik sráccal sem..^^
jobb lesz így hidd el :)
ha a barátnőiddel vagy boldog akkor legyél velük sokat, úgy is eljön a kék szemű szőke herceg fehér lovon :D
16f
Szia!
Én 17 éves koromban teljesen ugyanolyan helyzetben voltam mint TE!!
Visszahúzódó voltam, volt egy pár barátnőm, talán 4 ha jól emlékszem, általában velük mentem néha-néha bulizni, de sajnos messze laktak tőlem, ezért a csak úgy spontán csajos 2-3 óra délutánonként a középsuli mellett nem volt megoldható, úgyanis 30 km-re laktam a sulimtól és a barátnőimtől. Igaz eléggé lefoglalt a tanulás, de sokszor unatkoztam délutánonként és beültem órákra a gép elé. Általában msn-en tartottuk a kapcsolatot, na de sokkal jobb lett volna az, hogyha 1-2 órára leugorhatok hozzájuk. A változás számomra akkor jött amikor találtam egy fiút, aki tőlem akkor 8 évvel idősebb volt és nagyon szerelmes lettem. A mai napig vele vagyok. Most 24 éves vagyok. Önbizalmam nekem sem volt 17 évesen, sőt talán 22 éves koromban fogadtam el magamat olyannak amilyen vagyok, és 22 évesen váltam eléggé éretté ahhoz, hogy ne foglalkozzak a rossz indulatú véleményekkel, és hogy engem sem szeretethet mindenki. Szüleimmel a mai napig nem jó a kapcsolatom, de örülök hogy nem vagyok már 17 éves! MIndig is idősebb lányok/fiúk társaságát kerestem, valahogy kilógtam a korombeli lányok sorából, nem nagyon jöttünk ki egymással. Azt tanácsolom neked, hogy probálkozz meg nálad idősebb pasikkal ismerkedni. HIdd el a 17-18 éves fiúcskák nagyon de nagyon komolytalanok!! Remélem tudtam segíteni, ha szeretnél valamit kérdezni tőlemg írj nyugodtan :)
Más is van így vele :)
Én is!
Sokszor csalódtam már,és viszonzatlanul voltam szerelmes,minden pocsék volt,úgy éreztem jó lenne végre meghalni, de néha ilyenkor akadtak annyira szuper pillanatok,hogy elfelejtettem minden bánatomat.
Egyszer fent,egyszer lent.
Most például nagyon lent, minden szinten.
De azt tanácsolom neked is,amit magamnak is mondok: ne keresd a szerelmet,várj, hogy ő keressen meg téged. - ez az én jelmondatom. Változtatni a többi részén pedig úgy tudsz,hogy minden rosszban keresel valami jót és annak örülsz.
egy 19 éves lány
Köszönöm mindhármotoknak (L) Ez is most lendített egy kicsit a helyzetemen :) "örülök" (sok-sok idézőjelbe) hogy nem csak én vagyok így ezzel :) Várok várok várok xD egyszer csak lesz valamiXD még egyszer köszönöm :)
2.hozzászólónak: írok privit ha nembaj :)
Jó akkor mondjuk lenne pár kérdésem : pl:
hogy sikerült "elfogadnod" magad? úgyértem hogy gondolom ez csak úgy jött ...
és a mostani barátodat akivel úgye most is együtt vagy hogy/hol sikerült megismerned?:)
(ha lesz még kérdésem lehet írok) :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!