Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a határ: vékonyság, és kövérségnél? Képek lent.
Fiúk, lányok! Melyik jobb testalkat? Melyik a megfelelő, melyik tetszik jobban? Indokoljátok válaszaitokat.
Minden korosztály írhat.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link] ú
kort és nemet is írjatok. :)
1. undorító, erre mondják h sovány, gebe, anorex
2. szép, szép, nemtudok más mondani
3. szép, ezis, formás, meg arányos
4. nemszép, formátlan, aránytalan
5. szép, igazából ez a legtermészetesebb mind közül sztem, ha így nézel ki minden oké veled. ott az elején már amolyan túl tökéletes nők voltak.
6. nemszép. duci. arányos, meg minden, de nem szép, emr duci
7. nemszép. túl duci
25L
1.anorexiás
2. én ezt is túl vékonynak mondanám, de legalább melle van, bár ki tudja, lehet szilikon:S
3.én ezt mondanám normálisnak, szeretnék én is ilyen lenni:)
4.ez is olyan mint a 3.:)
5.shakirán ez izom nem háj, bár szerintem ő nagyon vékony, semmi melle nincs:S
6.hát én is kb ilyen alkat vagyok, csak nagyobb mellekkel, szerintem ez már sok:S
7.lehet hogy duci, de nagyon szép arca van, és annyira nem is kövér, csak husi.Kérem az arcát!!!>.<
minden esetre nekem is hiányzik az átmenet, shakira és a 6-7 es csajok között még mondjuk szerintem ő beleférne:
vagy ők, tökéletes mutatják az átmenetet szerintem:
bal oldali lehetne a 6. jobb oldali a 7.
L16
1. Iszonyat vékony.
2.-3. Nagyon jól néznek ki.
4. Nagyon fiús alkata van, nekem nem tetszik.
5. Shakira tényleg nagyon izmos, egy kicsit már túl is..
6. Totál meg van photoshoppolva ez a kép, szóval inkább erről nem írok semmit.
7. Személy szerint nekem nagyon tetszik ez a kép! Lány vagyok, de próbálom elképzelni, hogy fiúként hogyan gondolkoznék. Az ilyen lányok is nagyon bejönnének szerintem, a 2es, 3as mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!