Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a határ: vékonyság, és kövérségnél? Képek lent.
Fiúk, lányok! Melyik jobb testalkat? Melyik a megfelelő, melyik tetszik jobban? Indokoljátok válaszaitokat.
Minden korosztály írhat.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link] ú
kort és nemet is írjatok. :)
2-5-ig bármelyik tetszik, mindegyik megfelelő. Ugyanolyan jó. Ezt nem lehet indokolni. Ezt tartom szépnek, mert ez tetszik érdek nélkül.
24f
Szia!
1. Ez egy auschwitzi szökevény, nem kéne.
2. Nagyon tetszik, ez már tökéletes lenne, de azért már súrolja kicsit a vékonyság határát, de belefér. :D
3. Tökéletes!
4. Ő nekem valamiért olyan szögletes formájú. A kerek vonalakat szeretem. :D
5. Shakira nem tetszik, ő az a vékony típus, ami már nem nőies számomra annyira.
6. Túl kövér.
7. Ez is túl kövér.
21F :)
1: egészségtelen
2: sovány
3: ennek a lábát látom nagyon cingárnak, aránytalan
4: ennek semmi alkata nincs
5: na ez már ok!
6: róla pedig el is hiszem, hogy nő
7: neki is jók a vonalai. ez is ok
Szerintem az utolsó 3 elfogadható. A nagyon sovány és aránytalan nem esztétikus. Nekem a husi csajok jobban tetszetek.
21/L
köszi a válaszokat. Még jöhetnekvélemények
így gondoltam a álaszokat, ahogy 10:08 írta :) ilyen formában
én is elég vékonyka vagyok,kb mint shakira, próbálok többet enni. :) nem tudom elogadni így magam,nincs önbizalmam.
A 4. nem szép, de nem azért mert vékony vagy kövér...egyszerűen nem nőies.
Shakira tökéletes, nem csak vékony, hanem egy izom az a nő :D Szóval ha rá hasonlítasz, ne panaszkodj, mert nekem nagyon bejönnél :)
6-7 már kcsit túlzás, de shakira után még messze nem az ilyen alkatú lányok jönnek, van átmenet. Aki kicsit vastagabb, de még nem folyik rajt a háj.
16/f
Szia!
1. Nagyon vékony.Ha egy erősebb felépítésű fickóval van, hát vigyázni kell, mert törékeny csajszinak tűnik:)Szerintem ez már nem szép, nagyon ki van a bordája és csípőcsontja, hasa semmi, de igazából karja és lába is alig van.
2. Ezzel a képpel az a problémám, hogy nem látszik a lába, pedig az is fontos lenne.Amit ebből látni lehet, az annyira nem rossz.Az előzőnél sokkal jobb, mert annyira nem vékony, viszont őt is vékonynak tartom még.
3. Ez egész jó.Ebből a képből úgy jön le, hogy arányos alkatú, vékony lány.
4. Alakját tekintve jó.Nekem viszont úgy összességében nem igazán "tetszik".Nem látszik rajta az a bizonyos plussz, nekem erőltetettnek tűnik.
5. Eddig ez a legjobb.Nagyon jó az alakja.Vékony, de nem túlságosan, olyan normál alkatú.
6. Ő már a husis kategóriába tartozik bőven.A karjai nagyon husisak, és az egész lány nagynak tűnik.
7. Ő is eléggé dagi, de szép.Szép lány, függetlenül attól, hogy nem vékony.
Szerintem alkatilag a legszebb lányok az 5-ös és a 6-os között helyezkednek el, talán még picit a 4-es és a 7-es.
Lássuk be, pl. az 5-ös és a 6-os képen látható alak között van még lehetőség bőven:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!