Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Dobtatok már olyan dögös lányt, hogy mindenki hülyének tartott?
Igen volt, egy bomba Nö volt, de csak akkor amikor ki volt sminkelve, amúgy alig ismertem meg. Ez is zavart, de az sokkal jobban, hogy egy igazi, vérbeli, utolsó idióta volt.
Soha életemben nem ütöttem meg Nöt, a gondolat sem fordult meg a fejemben, de ha nem tettem volna ki, akkor biztos agyon verem.
Én még nem dobtam, csak közös megegyezés alapján lett vége ilyennek kétszer is. Értelmesek voltak, de nem éreztem velük jól magam. Nem azért mert csoda szépek voltak, hanem mert lelkileg nem adták meg azt a pluszt, amit ez a harmadik, akivel most együtt vagyok, meg tud adni :) Igaz, nem tartottak hülyének miatta sosem, mert mindig találtam jobbat náluk.
Azt tartják hülyének, aki ebből nagy ügyet csinál és sajnáltatja magát. Én örültem, és örülök, hogy így alakult.
HA nem rég dobtad és még nincs senkije , és tényleg szeretett téged , és nem egy hülye plázapics*a akkor, csak amit előbb leírtál azt kell elmondanod neki , meg hogy úgy érzed ez életed eddigi legnagyobb baklövése és szereted!
Ha ezen feltételek tudatában cselekdsz , akkor meglehet, ha meg már van más neki , stb. akkor cida :D
teljesíteni mindig kell...
ha jártok.
igen vannak ilyen dolgok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!