Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelm?! V ez mi? XD felejthe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomi8521 kérdése:

Szerelm?! V ez mi? XD felejthetem vagy cselekedjek?

Figyelt kérdés
15éves kiscsákó vagyok 3napig láttam 1csajt(még a hangját sem hallotam....) nagyon a "beleestem" :-( minden 5ik percben eszembe jut:-( hogy tudnám elfelejteni????már fél éve csak fb-n látom...am nem is tudom hogy h nincs pasija....de télleg nagyon sokat gondolok rá ingerültebb vagyok és idegesít ha más csaj "hozzám bujik" és visszautasítom...:-(
2010. dec. 27. 10:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
am nem tudom mit érez én pontosan tudom....SEMMIT :( azt sem tudja h a világon vagyokxD bejelöltem visszajelölt azt ennyi jah írtam képéhez komit arra sem írt semmit(mondjuk amennyi pozitív jelzést kap a képeire annak a felére sem írnék vissza:S)ezt írtam neki: -te modelkedsz?:D- egy másik gyerek: -Szép vagy puszi!<3- aztán utána még pár komixD és utána írja: -köszi<3- az enyém a sorban a 2.ik komi....biztos észrevette csak leszarja....
2010. dec. 27. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!