Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit mondjak neki? Hogyan cselekedjek? TOVÁBB LENT! 16/F
Figyelt kérdés
Van egy lány tetszik nekem nem ismerem annyira csak igy látásból egy településen lakunk nem is messze egymástól ismerem a szüleit is meg minden de közelebb szeretnék kerülni hozzá :D fel vettem msn-re gondolom majd rám fog írni hogy ki vagyok? mi vagyok? mért vettem fel?:)és nem akarom hogy az legyen hogy rám ír és beszélünk aztán meg ennyi is volt hanem szeretném hogy biztosan máskor is majd rám írjon :D és hogy érdekeljem :)de ha nem ír rám én mit írjak neki?2011. júl. 11. 09:38
1/5 Smartguy86 válasza:
Köszönsz, bemutatkozol. Elmondod, hogy azért vetted fel, mert nagyon megnyerő a számodra, tetszik is, mondj valamit, ami megfogott benne, aztán mondd neki, hogy nagyon szeretnéd megismerni, és szeretnéd elhívni valahova egy randira. Ne húzd az időt, egyrészt azért, mert puhap.öcsnek hisz majd, másrészt azért, mert ha nem akar semmit, akkor a te időd megy rá pocsékba!
2/5 anonim válasza:
Szia fiú!
Ne félj közeledni és ne félj a csalódástól.
Személyesen jobb beszélni, mint msn-en. Persze ott nem kell a szemébe nézni és nem törölheted ki a mondataidat.
Még azt is jó ötletnek tartom, hogy elhívd bicajozni.
Persze egy idegennel nem fog elmenni, szóval el kell intézned, hogy megismerjen (akkor is, ha csak msn-en). Okos vagy te, menni fog. :)
3/5 A kérdező kommentje:
jó csak most rá írok 1szer beszélgetünk oké az még menni is fog de utána másnap már mit mondjak neki minek írtam rá? nagyon feltűnő lenne a számára hogy sehol semmi és egyszer csak fel veszem és minden nap írok neki! úgy akarom hogy tudja azért hogy nagyon érdeklődök iránta meg kedvelem és szeretném ha lenne valami köztünk de ha ő meg úgy van vele hogy nem lehet semmi köztünk akkor ki tudjam magyarázni hogy én nem is gondoltam ilyenre remélem értitek :)
2011. júl. 11. 09:56
4/5 anonim válasza:
hagyjuk már a digitális szerelmet. aki neten jön össze a párjával, azt neten is fogják kirakni. hívd el kávézni! (vagy mivel 16 vagy, inkább fagyizni..) beszélgessetek, ismerd meg. ha még mindig szimpatikus, hívd el moziba is, aztán második randi végén kiderülhet, mi lesz a sorsotok :) a lányok jobban szeretik ezt, hidd el..
21/n
5/5 A kérdező kommentje:
el hiszem csak ez azér nekem túl gyors meg minden meg időseb is tőlem 1-2 ével!
2011. júl. 11. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!