Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomi8521 kérdése:
Szerelm?! V ez mi? XD felejthetem vagy cselekedjek?
Figyelt kérdés
15éves kiscsákó vagyok 3napig láttam 1csajt(még a hangját sem hallotam....) nagyon a "beleestem" :-( minden 5ik percben eszembe jut:-( hogy tudnám elfelejteni????már fél éve csak fb-n látom...am nem is tudom hogy h nincs pasija....de télleg nagyon sokat gondolok rá ingerültebb vagyok és idegesít ha más csaj "hozzám bujik" és visszautasítom...:-(2010. dec. 27. 10:40
1/11 anonim válasza:
Irjál rá, beszélgess vele, ismerkedjetek meg, ha szerencséd van még barátnőd is lehet .:)
2/11 A kérdező kommentje:
ccsak az a gáz hogy én pesti vagyok ő meg pécsi amúgy meg nagyon félős vagyok...régebben rosszab volt most rámernék írni de van 1 ötletem hogy költözzek le pécsre 15évesen...:D ha sikerül majd megosztom veled:-)
2010. dec. 27. 10:51
3/11 anonim válasza:
3napig ?:D nem lehet h ez csak egy hirtelen fellángolás ?
szerintem ne nagyon foglalkozz vele a táv miatt :S távkapcsolatok nem igazi kapcsolatok..:S
4/11 A kérdező kommentje:
:D jah három napig láttam és ez volt fél éve és féléván át minden nap kínoz:-(
2010. dec. 27. 11:42
6/11 A kérdező kommentje:
de am az nem gáz h ráírok h "szia tod ez meg ez volt és igazábol nagyon bejösz meg minden" nem gáz? sztem így is nyominak tart de ezek után megjobban annak fog:( és esetleg letilt fb röl akk belehalok:((
2010. dec. 27. 12:27
7/11 anonim válasza:
régebben én is félénk vtam (fél éve) de rájöttem h nincs mit veszitenem.. irtam már v 100 csajnak fb meg más oldalakon is. 2 ha visszairt, de nem érdekel.. éld az életed, én is ezt csinálom és 1 "vadidegen nőt" 1nap alatt szedtem fel
9/11 anonim válasza:
szerintem is írj neki mert:
1.nemtudod mit érez
2.a normálisabb lányok nemlépnek először
de sztem ne támadd le hanem azt írd rá fb-chaten
h szia
erre ő
szija
te: hogyvagy?
ő: jól köszi és te?:D
aztán elkeztek többet beszélni
végül te aztmondod h neharagudj hogy lassan írok csak sose veszem észre ha vki fb-n ír nemadnád meg esetleg az msn.ed?:D
sztem ez jó és sok sikert:D
10/11 A kérdező kommentje:
oké xD nem merek ráírnixD pedig ma fenn volt!xD
uccsó komentes köszi! meg az előzök is!:D
2010. dec. 27. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!