Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a srácba, akit mindig vigasztalok a barátnője miatt. Mit csináljak?
18/L vagyok és a nyári munka alkalmával megismerkedtem egy sráccal(24), az egész nyarat együtt töltöttük, de megbeszéltük, hogy nem lesz köztünk semmi, mert 400 km-re lakunk egymástól. Azóta lett egy barátnője, kb szeptemberben jöttek össze, majd a srác októberben ide költözött a városba, a barátnője is hazaköltözött, ő kb 50 km-re lakik tőlünk, így nincsenek mindig együtt, s a srác sokszor egyedül van, rosszul esik neki, mindig jön hozzám, s vigasztalhatom... eddig is olyan viszonyban voltunk, hogy mindent elmondtunk egymásnak, egymást vigasztaltuk, de most úgy érzem, hogy beleszerettem, s ő sem közömbös irántam. Néha már úgy vagyok, hogy azt mondom neki, hogy nem vagyok itthon, mert félek, hogy valami butaságot csinálunk. De ő egyre többet van velünk, hiányzik neki a család is, az én családom szinte befogadta őt, egyre több időt töltünk együtt.
Szerintetek mit csináljak? Félek, hogy tönkreteszem a kapcsolatukat...
Beszéljétek meg. De ha ő nem akarja, hogy a barátságotokból egy kapcsolat legyen, akkor hagyd, mert különben elveszted a bizalmát.
Nekem a legmegértőbb barátomból lett a Párom, szóval szerintem Nálad sem esélytelen:)
Ne gyere össze vele,legalábbis én ezt tudom tanácsolni,tapasztalatból.Velem a következő történt:A fiú a legjobb barátom volt,a lelkitársam,mindent megbeszéltünk,tehát ugyanaz,ami veletek is van.Aztán belém szeretett,ezt bevallotta,és én nagyon nem akartam vele összejönni,pont azért,hogy ne rontsuk el a barátságot.Aztán negy szép napon rájöttem,hogy én is szeretem őt,ezért elkezdtünk járni.Életem legszebb nyarát töltöttem el vele,de novemberben végül szakítottunk.Az ok nem lényeg.És ezzel elvesztettem nem csak egy szerelmet,hanem a legjobb barátomat is.Ami valljuk be,nem túl szerencsés kombó...
De Ti tudjátok,ez csak az én történetem volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!