Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rózsa és szerelmes levél/üzenet – BETEGES?!?! Ezt jobb, ha elolvasod, mert nem tudtam túltenni magam kb.1 éve
Képzeljétek el a helyzetet.
Valentín-nap mínusz 1-2 nap (ez okés, gondolom)
Van egy srác, van egy lány (ehhez ugye még semmilyen tudatmódosító szer sem kell, hogy képben legyetek)
Van egy srác, aki SZERETI a lányt, a lány viszont nem igazán biztos az érzelmeiben (mmm, ehhez már illik egy jegestea, mert érződik, gond lesz)
Ez a srác egyedülálló, a lányért megőrül, nincs senkije, a lány nagyon szerette, de most, a lány valaki mással van, de nem zárta még le a dolgokat (érzed a szappanízt a szádban?)
A srác, gondolja, hát mit ad isten, próbálkozzunk meg valamivel, hátha így a csaj szíve kicsit meglágyul.
Fogja , ír egy nem óvodás szinten megírt (de azért nem is profi, mondjuk úgy, amatőr, de vállalható, mások előtt is) szerelmes levelet/üzenetet, verssel, mindezt egy szál vörös rózsa társaságában, virágküldő szolgálattal suliba, osztályába küldeti, és a futár átadja a lánynak, aki eszméletlenül meglepődik, és hebeg-habog (na ilyenkor csúszik fel a szemöldöke az úriembernek, mert kezdődnek a gondok).
Nem kevéssel később jön az üzenet, miszerint, írja a lány, hogy „ez már sok volt!!! ezekkel a beteges akcióiddal tönkreteszel!! fel leszel jelentve!! kidobtam a rózsád a kukába!!!”
A srác csak néz, pislog, hogy mégis mi van.
Az üzenet/vers nem volt szörnyű (kikérve lányok tanácsát).
A rózsa szép volt.
A stílus sem volt vészes, sőt, kellően meglepő volt.
A kérdés már csak az: EZ miért beteges akció? EBBEN mi a beteges? MIÉRT kellett kidobni a rózsát? MIÉRT kell emiatt feljelentéssel fenyegetőzni? EZ olyan felkavaró, szörnyű?
Én egyszerűen nem értem – miért egy iszonyat nagy lecheszést kaptam ezért, meg fenyegetést. Semmi tolakodó, semmi perverz, semmi szemét dolog nem volt benne.
11.18as:"sok hülye,barom pasi nem érti meg,hogy kopjon le"
az összes?talán leszbi vagy?Kacérkodtok velünk-csak a poén kedvéért-aztán mikor rákérdezünk,hogy akkor most mégis mi van,csúnyán lejárattok bennünket.Aki szelet vet,vihart arat.Vegyétek már tudomásul.
"az összes?talán leszbi vagy?Kacérkodtok velünk-csak a poén kedvéért-aztán mikor rákérdezünk,hogy akkor most mégis mi van,csúnyán lejárattok bennünket.Aki szelet vet,vihart arat.Vegyétek már tudomásul."
Én vagyok aki azt írta. Fiú vagyok és 20 éves de ismerem a lányokat és a pasikat is. Tényleg vannak nagyon buta, beteg pasik akik egyszerűen nem fogják fel, hogy a lány nem akar semmit. Tudom, hogy a lányok nagy része is hülye, mert nem képesek egyértelműen megmondani, hogy mit akarnak de azért lehet látni a viselkedéséből, hogy mit akar szerintem. Ha MSN-en sem nagyon beszélget veled vagy letilt vagy ha élőben sem akar veled lenni akkor egyértelmű, hogy nem akar semmit és nincs értelme ilyen akciókat csinálni mint amit a kérdező csinált. 14 évessel amúgy is beteg dolog kikezdeni 20 éves fejjel.
Nekem mondjuk a barátnőm 17 éves és egy tündéri lány, tényleg nagyon hűséges és megbízható(mondjuk ez annak is köszönhető, hogy vallásos) de szerintem ő sem örülne, hogy ilyet csinálnék, mint a kérdező pedig már 7 hónapja járunk. El kell fogadni, hogy a mai tinik nem örülnek az ilyen romantikusnak mondott(szerintem nyálas) dolgoknak. Osztálytársai előtt tényleg gáz lehet neki, hogy virágot kapott 14 évesen. Én tőlem a barátnőm 5 hónap után kapott egy szál rózsát mikor kettesben voltunk és meglepődött, örült neki. Nagyon nagyon meghódításos dolgot nem kell túlzásba vinni, mert a lányok úgy sem az olyan pasikat szeretik aki rózsával akar hódítani de amúgy meg egy balf*sz. Határozottnak kell lenni és jófejnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!