Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rozsaszal szebben beszél, mint a legszerelmesebb levél, igaz ez?
Vagy sokszor csak aki a viragot adja, nincs képben a viragnyelvvel?
Ha egy lany voros rozsat kap egy fiutol, az minden esetben " jelent valamit"?
Most több kérdést tettél fel, de sztem egy rózsa nem feltétlen "beszél szebben" mint egy szépen megfogalmazott levél. Mert Valentin napon pl minden sarkon rózsát lehetett kapni.
A másik, meg hogy szerintem egy levélnél sokkal szebb, ha élőben ott előtte mondjuk ki a levélben megfogalmazott szavakat.
A másik meg hogy virágot ha nem kötelességből adunk pl osztfőnöknek, és egy fiú adja egy lánynak, ha nem sík hülye a gyerek, akkor ez jelent valamit.
A párom szeret de nem kapok tőle mindig rózsát, főleg mert a liliom a kedvencem,de a kapcsolat elején kaptam amikor randiztunk.
Viszont én már kaptam úgy rózsát ajándékba h. a fiú nem volt belém szerelmes,jártunk, bár a hátam mögött más lánynak is csapta a szelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!