Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rózsa és szerelmes levél/üzene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsa és szerelmes levél/üzenet – BETEGES?!?! Ezt jobb, ha elolvasod, mert nem tudtam túltenni magam kb.1 éve

Figyelt kérdés

Képzeljétek el a helyzetet.

Valentín-nap mínusz 1-2 nap (ez okés, gondolom)

Van egy srác, van egy lány (ehhez ugye még semmilyen tudatmódosító szer sem kell, hogy képben legyetek)

Van egy srác, aki SZERETI a lányt, a lány viszont nem igazán biztos az érzelmeiben (mmm, ehhez már illik egy jegestea, mert érződik, gond lesz)

Ez a srác egyedülálló, a lányért megőrül, nincs senkije, a lány nagyon szerette, de most, a lány valaki mással van, de nem zárta még le a dolgokat (érzed a szappanízt a szádban?)

A srác, gondolja, hát mit ad isten, próbálkozzunk meg valamivel, hátha így a csaj szíve kicsit meglágyul.

Fogja , ír egy nem óvodás szinten megírt (de azért nem is profi, mondjuk úgy, amatőr, de vállalható, mások előtt is) szerelmes levelet/üzenetet, verssel, mindezt egy szál vörös rózsa társaságában, virágküldő szolgálattal suliba, osztályába küldeti, és a futár átadja a lánynak, aki eszméletlenül meglepődik, és hebeg-habog (na ilyenkor csúszik fel a szemöldöke az úriembernek, mert kezdődnek a gondok).

Nem kevéssel később jön az üzenet, miszerint, írja a lány, hogy „ez már sok volt!!! ezekkel a beteges akcióiddal tönkreteszel!! fel leszel jelentve!! kidobtam a rózsád a kukába!!!”

A srác csak néz, pislog, hogy mégis mi van.

Az üzenet/vers nem volt szörnyű (kikérve lányok tanácsát).

A rózsa szép volt.

A stílus sem volt vészes, sőt, kellően meglepő volt.

A kérdés már csak az: EZ miért beteges akció? EBBEN mi a beteges? MIÉRT kellett kidobni a rózsát? MIÉRT kell emiatt feljelentéssel fenyegetőzni? EZ olyan felkavaró, szörnyű?

Én egyszerűen nem értem – miért egy iszonyat nagy lecheszést kaptam ezért, meg fenyegetést. Semmi tolakodó, semmi perverz, semmi szemét dolog nem volt benne.

2010. dec. 25. 21:42
1 2 3 4 5 6
 41/52 sasna ***** válasza:
hagyd a fenébe, akkor is, ha szereted.. ez már nem lesz jobb.. :(
2010. dec. 25. 22:58
 42/52 anonim ***** válasza:
89%

1 a nagy baj!

KISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNYKISLÁNY

Ne kislányokkal kezdj ki huszonéves fejjel, mert nem éri meg

2010. dec. 25. 23:03
 43/52 anonim ***** válasza:
70%

Nem beteges,egyszerűen megijedt a lány.Gondolj bele..Ez a nem vagyok biztos az érzelmeimben csak duma,ha valaki nem biztos abban hogy szeret,akkor nem szeret..Ha barátja volt,egyértelmű hogy próbált továbblépni,elfelejteni téged.Te meg erre szerelmes verset írsz,virág stb..Nagyon felzaklathattad..És az is megijeszthette hogy 19-24 éves fejjel próbálkoztál nála(egy 14 éves tininél),főleg mert ő is abban a hitben volt hogy szórakozol vele(a korkülönbség miatt is szerintem).. Azóta amúgy beszéltél vele? Vagy azóta nagyban elkerülitek egymást?.:):D

15/L

Amúgy tippelnék egyet(kettőt): első gondolatom az volt,hogy biztos 19 éves vagy.. De utána 21-re tippeltem..Melyik ?:D

2010. dec. 29. 20:21
 44/52 Kriszti83 ***** válasza:
100%
A csaj túlreagálta a dolgot. Vagy tudatosan tette ezt, hogy ezek után tényleg ne próbálkozz nála.
2010. dec. 29. 21:12
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

Van egy srác, van egy lány (ehhez ugye még semmilyen tudatmódosító szer sem kell, hogy képben legyetek) - Ez bunkó volt.

Amúgy, annyi a probléma, hogy a csajnak nem te kellesz, túl akarja tenni magát egy kapcsolaton. Ennyi

2010. dec. 29. 21:51
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
TE EGY BETEG EMBER VAGY!!!
2010. dec. 30. 16:01
 47/52 napietus ***** válasza:
100%
ezt a kérdést írtad ki tegnap újra? ne haragudj, de Neked tényleg szaksegítségre van szükséged...a véleményem ugyanaz: próbálj meg MÉLTÓSÁGGAL veszíteni. egy igazi férfinak azt is tudni kell...hagyd békén azt a lányt, legyen Benned tartás, meg büszkeség. utóbbi jó tanácsad: jégre vihet, de sárba soha. olyan bűzös mocsárba pláne, ahová most tartasz...
2011. jan. 27. 08:34
 48/52 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem semmi baj nincs ezzel.Egyszer megpróbálta,aztán majd többet nem fogja.Ezt is ki kellett próbálni,nem igaz?Felhívta magára a figyelmet.Ennyi.De a szekér nem megy így tovább,igaz?Legalább megnyugtathatja magát,hogy ő megpróbált "mindent"....
2011. jan. 27. 10:37
 49/52 anonim ***** válasza:
64%

Te egy barom vagy. igen is beteges volt és te is beteg vagy.

Sok hülye barom pasi nem érti meg, hogy kopjon le, szánalom.

2011. jan. 27. 11:18
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vetted észre egyáltalán, hogy közbe próbált téged elfelejteni, lekoptatni. Bár a ködtől nehezebb látni...Itt még egy érdekesség van, hogy a francba akarsz te valamit egy 14 évestől? Azért teljesen másmilyen a gondolkodásotok, az érzelmek is minden...Nem csodálom, hogy beijedt a lány.
2011. jan. 27. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!