Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rózsa és szerelmes levél/üzenet – BETEGES?!?! Ezt jobb, ha elolvasod, mert nem tudtam túltenni magam kb.1 éve
Képzeljétek el a helyzetet.
Valentín-nap mínusz 1-2 nap (ez okés, gondolom)
Van egy srác, van egy lány (ehhez ugye még semmilyen tudatmódosító szer sem kell, hogy képben legyetek)
Van egy srác, aki SZERETI a lányt, a lány viszont nem igazán biztos az érzelmeiben (mmm, ehhez már illik egy jegestea, mert érződik, gond lesz)
Ez a srác egyedülálló, a lányért megőrül, nincs senkije, a lány nagyon szerette, de most, a lány valaki mással van, de nem zárta még le a dolgokat (érzed a szappanízt a szádban?)
A srác, gondolja, hát mit ad isten, próbálkozzunk meg valamivel, hátha így a csaj szíve kicsit meglágyul.
Fogja , ír egy nem óvodás szinten megírt (de azért nem is profi, mondjuk úgy, amatőr, de vállalható, mások előtt is) szerelmes levelet/üzenetet, verssel, mindezt egy szál vörös rózsa társaságában, virágküldő szolgálattal suliba, osztályába küldeti, és a futár átadja a lánynak, aki eszméletlenül meglepődik, és hebeg-habog (na ilyenkor csúszik fel a szemöldöke az úriembernek, mert kezdődnek a gondok).
Nem kevéssel később jön az üzenet, miszerint, írja a lány, hogy „ez már sok volt!!! ezekkel a beteges akcióiddal tönkreteszel!! fel leszel jelentve!! kidobtam a rózsád a kukába!!!”
A srác csak néz, pislog, hogy mégis mi van.
Az üzenet/vers nem volt szörnyű (kikérve lányok tanácsát).
A rózsa szép volt.
A stílus sem volt vészes, sőt, kellően meglepő volt.
A kérdés már csak az: EZ miért beteges akció? EBBEN mi a beteges? MIÉRT kellett kidobni a rózsát? MIÉRT kell emiatt feljelentéssel fenyegetőzni? EZ olyan felkavaró, szörnyű?
Én egyszerűen nem értem – miért egy iszonyat nagy lecheszést kaptam ezért, meg fenyegetést. Semmi tolakodó, semmi perverz, semmi szemét dolog nem volt benne.
"ez már sok volt!!! ezekkel a beteges akcióiddal tönkreteszel!! fel leszel jelentve!! kidobtam a rózsád a kukába!!!"
Namost, ebből nekem nem az tűnik ki, hogy ez egy egyszeri alkalom volt. Hanem inkább az, hogy ilyen kis akcióid folyamatosan voltak és most betelt a pohár a lánynál, ezért a rendőrséghez akar fordulni, feljelenteni zaklatásért. Amit meg is tehet.
Na most akkor kinek van igaza, a lánynak, vagy neked
Szerintem majdnem célt ért a kezdeményezés.
Annyi történt, hogy a lány szíve helyett az agya lágyult meg.
Szerencsétlen véletlen... :-)
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
Értem az eszmefuttatásod. Nem. Ez volt az egyetlen ilyen akcióm. Így fogalmazott, bár nem tudom, miért.
Na most akkor képzeld el. Januárban még beszélgetünk, tűrhetően. Semmi fenyegetés, még egy kis viccelődés is belefér. Ez január vége. Ott volt egy két hetes szünet. Aztán küldtem ezt. Szóval tisza?
De neked normális virágküldő szolgálattal ISKOLÁBA virágot küldeni??
Nem, nem az. Most képzeld magad a helyébe. (Najó, úgysem tudod, mert nem tudod elképzelni egy lány helyzetét)
Baromira zavarba hoztad. Arra nem is gondoltál, hogy talán nem akarta ország-világ előtt felvállalni? Esetleg arra, hogy most ezentúl mennyit fogják érte cikizni? Nem, tuti nem gondoltál rá.
Ez tökéletes lett volna, ha te adod át. Utcán akár, de még inkább - négyszemközt. Ez a téma (vagyis, hogy te szerelmes vagy a lányba) rád, és rá vonatkozik. Nem a tanárnőre (aki valószínűleg megkérte a lányt, hogy mostantól a magánügyeit az osztálytermen kívül intézze) nem az osztálytársakra (akik valószínűleg mostantól cikizni fogják egy jó ideig).
De nem. Neked nagyzolni kellett (itt szalad fel egy úriember szemöldöke inkább). Fitogtatni a pénzed (mert gyanítom erről van szó.) Romantikus akartál lenni (ez működik egy felnőtt nőnél, aki már dolgozik, ahol a munkatársak összesúgnak, hogy na igen, ez férfi) de nem jött össze. Egy fiatalnál még inkább ciki, és zavarba ejtő.
Ezért volt fölösleges. Ne nagyzolj. Egyetlen szál vörös rózsa, személyesen átadva többet mond bárminél. Biztos, hogy nem a versel, vagy a rózsával volt a gond. Hanem a hellyel, és a körítéssel.
Legközelebb próbáld meg az intim dolgokat (mert a szerelem egy intim dolog, bármennyire is igyekeznek ezt kiirtani az emberekből) intim körülmények között intézni.
Ja, visszavonok mindent.
Ha van valakije, akkor te egy tapló vagy.
Látom te vagy az akit feljelentett a lány apja, mert ugyan úgy írsz.
Ezek szerint a lánynak se jöttél be. Akkor most le is buktál, hogy miért jelentettek fel. Valószínüleg nem tanultál abból, hogy nem érdekled.
Butcher, próbáltam elérni azt, hogy ne jöjjön rá, ki vagyok, de a végén essen le Neki. Nem pénzfitogtatásról, nem ilyesmiről volt szó. (Szerencsére szünetben kapta meg a virágot)
Mert miként cikizhetik emiatt? Gimis, szóval nem általános suli volt. Miért zavarbaejtő?
Nem hinném, hogy tapló lettem volna. Az a "valakije" pedig még közel sem volt biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!