Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim az idegeimre mászik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az idegeimre mászik! Valami baja van?

Figyelt kérdés

Szőke hajú alacsony, de formás csaj vagyok, sportos, szolizok, szerintem elég csinos vagyok, a pasimmal már 5 hónapja együtt vagyunk, és eddig azt mondta, hogy tetszek neki és pont az esete vagyok, de észrevettem, hogy állandóan pieringes, meg tetkós csajokat nézeget a neten, sőt, mostanában rákattant egy csajra facebookon...rohadtul kikészít vele! Még nem mondtam neki, mert nem akarok balhézni, de ha sokáik ezt csinálja, akkor engem készít kivele...

Nekem azt mondta, hogy még köldökpiercingem se legyen, erre neki áll nézegetni egy ilyen csajt...

Most szerintetek beszéjem meg vele? Vagy perverz lett? Vagy mi baja van?

2010. dec. 24. 20:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
hova írtad ki a nevét? mert én sehol nem látom...
2010. dec. 25. 14:34
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

Itt senki nem tud írni?

12:39,te próbálsz meg másokat kijavítani?Jézusom,nem pieringes,sem pircinges,hanem PIERCINGES!Jesus!

2010. dec. 25. 16:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hova tünt a neve, pedig a kérdésben benne volt, gondolom kiszedték, mégegyszer nem akarom kiírni, mert lehet gáz lenne belőle!
2010. dec. 25. 18:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

te vagy az a undorító, a csaj meg kurv@ szép, sajnálom, ha ez téged zavar, de ez van

szerencsétlen idióta

2010. dec. 25. 22:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet gáz lenne belőle? Még szép! Kis idióta, hogy a francba merészeled kiírni bárhová valaki másnak a nevét? Nem szégyelled magad? Te szemét! Nem csoda, hogy a pasid más nőket nézeget! Ilyen szemét nem kéne senkinek! Ahelyett, hogy másokat ócsárolsz, inkább próbálj megfelelni a pasidnak, mert nem az tehet róla, akit nézeget, hanem te nem vagy neki elég jó! És meg is értem, hogy miért! Szégyellheted magad! Nem az számít, hogy sportolsz meg szőke vagy, hanem hogy milyen vagy belül! És egy darab kutyasz*rban több jóérzés van, mint benned! Gratulálok!
2010. dec. 26. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!