Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig arra, , mászik" aki nekem tetszik?
Sztem kérdezd meg, és tisztázzátok. Ha meg nem enged, akk kösd fel a gatád, és csapj le a csávóra..:)
hajrá 15/L
Lehet benne valami, hogy direkt kiszúrásból csinálja, mivel nem szívlelitek egymást.
De azt ne felejtsd el, hogy ha a fiúnak nem tetszik, akkor a feje tetejére is állhat, akkor sem jön össze majd a dolog. És ez rád is igaz. h nem akar veled lenni, akkor nem kell senki, hogy bekavarjon nektek, akkor sem lesztek együtt.Mellesleg, ha kiszúrásból csinálja úgyis megunja a fiút egy idő után, még ha véletlenül össze is jönnének.
Szerintem ne szólj róla, hogy tudod, mert annál jobban fogja csinálni.
Mikor találkozol az unokatesóddal mondd meg Neki, hogy Téged már nem érdekel a srác, mert találtál jobbat, nagyon helyes és baromi vonzó számodra.
Ha serényen érdeklődik felőle, akkor tuti, hogy feni a fogát rá.
Adj neki egy "fantom" leírást, írd körbe a srácot, hogy milyen, hadd egye a penész, s aki jelenleg tetszik Neked, még csak szóra se méltasd, mert ha beszélsz róla, akkor megsejt valamit a csaj.
Taktikázz, Nőből vagy értesz hozzá.
Rafináltnak kell lenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!