Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, tényleg izgalmasabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg izgalmasabb egy olyan lány, akiért küzdeni kell, mint egy olyan, aki szinte mászik utánatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, izgalmasabb, de azért a lány ne essen át a ló másik oldalára, hogy elérhetetlennek tűnik.
2009. okt. 10. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

igen, izgatobb, meg azt a lányt jobban megbecsülöd, mert volt kihívása, meg kellett küzdeni érte, hogy a (csunya szóval) a tiéd legyen

de az elöttem szóloval teljesen egyet értek, azért a lánynak sem szabad a mások oldalra átesni, a lónak, mert ha nem érezzük, hogy van, lenne esély, akkor abbamarad a "roham"

2009. okt. 10. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Higgyétek el, hogy egy fiúnak már az elég "küzdelem", hogy ha a lány nem nyomul rá, hanem "normálisan" viselkedik. Aki nem ad visszajelzést (pláne az ismerkedés kezdetén), az ne számítson arra, hogy bármi lesz a dologból, mert senki se gondolatolvasó, hogy eldöntse, vajon az aktuális kiszemelt csak "kéreti magát", vagy valóban nem érdekli a fiú. Mert ha a srác nem a "lesz@rom, mit gondolnak a csajok, úgyis mindnek én kellek" felfogású kategóriába tartozik, akkor inkább keres egy olyan leányzót, akinél úgy érzi, hogy van esélye, mintsem, hogy bohócot csináljon egy "jégcsapnál" magából...
2009. okt. 10. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne ő másszon utánam, max. küldjön egyértelmű jelzéseket, hogy tetszek neki. Ha azt látom, hogy nem tetszek neki én nem fogok futni utána, mert lehet, hogy addig szalasztom el pont az igazi Páromat.
2009. okt. 10. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem pl sokkal jobban tetszik ha a lány tapad rám :D
2009. okt. 11. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!