Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim az idegeimre mászik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az idegeimre mászik! Valami baja van?

Figyelt kérdés

Szőke hajú alacsony, de formás csaj vagyok, sportos, szolizok, szerintem elég csinos vagyok, a pasimmal már 5 hónapja együtt vagyunk, és eddig azt mondta, hogy tetszek neki és pont az esete vagyok, de észrevettem, hogy állandóan pieringes, meg tetkós csajokat nézeget a neten, sőt, mostanában rákattant egy csajra facebookon...rohadtul kikészít vele! Még nem mondtam neki, mert nem akarok balhézni, de ha sokáik ezt csinálja, akkor engem készít kivele...

Nekem azt mondta, hogy még köldökpiercingem se legyen, erre neki áll nézegetni egy ilyen csajt...

Most szerintetek beszéjem meg vele? Vagy perverz lett? Vagy mi baja van?

2010. dec. 24. 20:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Attól, hogy van pasija, meg elvileg elvan jegyezve... attól még idegesít, hogy a pasim a teljes ellentétemet nézegeti neten...
2010. dec. 24. 21:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem sosem tetszettek a piercinges csajok, én már csak ilyen ódivatú vagyok. Mármint én nemcsak mondom, hanem tényleg nem.

25/F

2010. dec. 24. 21:35
 13/25 anonim ***** válasza:

Remélem meg tudlak nyugtatni...én is vonzónak találom az ilyen nőket...de ez a lány rondaXD és 18 éves csak:D

a másik meg..hogy a barátnőmnek sincs egy kiló vas a testén csak fülbevalója van...:)A pircingek olyan megkapóak...de ha nincs az sem érdekel 100%osan nem lényeges...

2010. dec. 24. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:
ne legyél már ilyen féltékeny.. ha erre a csajra féltékeny vagy, akkor nem tarthatod magad valami sokra, akármit is mondasz , hogy te milyen szép vagy.. amúgy is , miért félsz elmondani a pasidnak mi bajod van? legyél vele őszinte.. a kapcsolat alapja elvileg az..
2010. dec. 24. 22:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Paraszt, hogy kiírtad a csaj nevét, senkinek semmi köze hozzá.

2. Ha szeret a párod, akkor nincs miért féltékenynek lenned.

3. KOMMUNIKÁCIÓ!!

2010. dec. 24. 22:31
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

fuuuuuj :S megnéztem énis a csajt, hát.... XD

nem azt mondom h én szép fiu vagyok, de ez a csaj..... beszélgess el a barátoddal, erről. mi ebben nem igazán tudunk így segíteni :) f/16

2010. dec. 24. 23:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mekkora paraszt vagy!!! Remélem a te neved is idekerül a fotóddal, aztán majd lehet ocsmányozni téged is te ostoba liba.
2010. dec. 25. 11:14
 18/25 anonim ***** válasza:

Páromnak is az ilyen nők jönnek be, még több tetkóval és piercinggel. Ez egy fétis.

Bár nem értem, ha tetszenek neki az ilyen lányok, akkor veled miért ilyen. Beszélj vele, a fétis nem rossz dolog, ha tudja kezelni és nem árt vele másnak lelkileg és testileg sem.

2010. dec. 25. 11:21
 19/25 anonim ***** válasza:
60%
Te nagyon idióta vagy xD
2010. dec. 25. 12:05
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
azt úgy írják pircing!!!!!! miylen e-ket írtok oda???? úr isten egy hülye leír valami baromságot a többi meg utánozza... P I R C I N G-ennyi...
2010. dec. 25. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!