Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legmegalázóbb egy nő számára? Kíváncsi vagyok, jogosan támadnak-e?
helyzettől függően simán el tudom képzelni, hogy ez megalázó volt számára.
Ismerősök előtt kényelmetlen helyzetbe kerülni egyébként nem csak a nők nem szeretnek, bár ők általában még érzékenyebbek erre.
nem ismerem az adott helyzetet, szóval arról nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre ha ő megalázónak érzi az olyan helyzeteket, akkor ezt meg kell jegyezni, és legközelebb ahhoz kell igazodni.
Simán érezheti kényelmetlennek, hogy ilyen személyes dolgokat ismerősök előtt kénytelen lefolytatni.
Meg az sem elhanyagolható körülmény, hogy jártok-e vagy csak próbálkozol nála, és ha utóbbi, akkor mekkora fogadókészség.
Mivel példát kértél, ezért példának azt írnám, hogy ha odamegyek este szerenádot adni egy lány ablaka alá este 8kor, és az összes szomszédja füle hallatára elzengem neki (meg a környék összes lakójának), hogy mennyire imádom, az biztos marha romantikusan néz ki a filmeken, de a valóságban elég égő tud lenni. Biztos vannak olyan bevállalós nők, akiknek ez bejön, de sokaknak ezt kínos megélni a szomszédok előtt, még ha az ember párja adja is elő kedveskedésből.
Ha meg ez udvarlásnak lett szánva, egy olyan embertől, akibe még nem igazán szerelmes, akkor az már igen jó eséllyel nem fog jó benyomást kelteni, és marad az, hogy ott ég az összes szomszéd előtt amiatt a kretén miatt.
megdugod ahogy én az excem aki dugott az uncsitesommal és dugás után odadobsz 20 ft ot és azt mondod kösz és felöltözöl
megcsalod egy prostival, vagy csak kitalálod h voltál prostival, elmondod neki, és akkor az a megalázó hogy másnak fizettél is érte neki meg nem.
25F
Lelki téren: ha mások előtt lejáratják, megalázzák, olyan dolgot tesznek amit a legkevésbé vár a szeretett személytől
Testi: egyértelműen a nemi erőszak, olyan dolgok rákényszerítése amit nem akar.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!