Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál igazán szerelmes?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál?2010. dec. 21. 20:17
21/41 anonim válasza:
Egyszer 17 évesen. Azóta sem éreztem ahhoz foghatót. Remélem hamarosan sikerül :)
22/41 anonim válasza:
Egyszer és most is tart. 16 :)
23/41 anonim válasza:
1x
Most.
Nem hiszem, hogy lehetne mégegyszer ilyen.
De már nem is merném újra...
24/41 anonim válasza:
Úgy igazán? Kétszer. :) Ki fogtok röhögni, mert az első 7(!) éves koromban kezdődött, de 14 éves koromig szerettem, és utána kezdtem "kiszeretni" belőle. Nem is érdekeltem soha. :)
Meg most (17 leszek nemsokára). Még nem tudom, hogy barátnak tekint-e, vagy többnek, de vele legalább jóban vagyok. 2 éve ismertem meg, már akkor szimpatikus volt, 1 éve pedig teljesen bele vagyok esve. :D (húú ez de béna megfogalmazás :D ) Ennyire még nem szerettem soha senkit... :) Sz.r érzés. :)
26/41 anonim válasza:
egyszer,és 15. de akkor nagyon nagyon nagyon.
27/41 Funktasztikus válasza:
2x sztem a többi scak ilyne fellángolás és a 2 öböl az egyik most az vagyok........ésssss nagyon jó érzés*_*
29/41 anonim válasza:
Én mindig csak azután tudom megmondani ha már vége van.1x biztosan.
30/41 anonim válasza:
16 voltam akkor, 2 évig tartott.
22/L
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!