Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál igazán szerelmes?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál?2010. dec. 21. 20:17
11/41 anonim válasza:
1szer. 14 évesen kezdődött és majdnem 17 éves koromig tartott. tudom éretlennek tűnik, de tényleg nagyon szerettem a fiút. és mivel most 18 vagyok csak ehhez van viszonyítási alapom.
12/41 anonim válasza:
Na én tűzbe egyikért se mennék... :D Kétszer voltam igazán szerelmes. Az első nagyon hosszú, a második nagyon rövid ideig tartott.
14/41 szamóca. válasza:
"Igazán szerelmes szerintem csak egyszer lehet az ember... :)"
Miért? ezt sosem értettem... miért ne lehetne többször? persze, nem minden héten másba, sé nem is tucatnyiszor...de mirét ne lehetne egynél több olyan ember akit igazán szeretsz?
15/41 anonim válasza:
egyszer, 2,5 éve lett vége, de még most se tudok senkire úgy nézni mint rá,
16/41 anonim válasza:
Kétszer. 14 évesen az első szerelem ami ma is csodálatos emlék..és 28 évesen a második ami még mai napig is tart..
38/N
17/41 anonim válasza:
eddig szerintem csak fellángolásom volt, sose volt abrátnőm
F17
18/41 anonim válasza:
egyszer (pedig soha nem akartam), 21évesen ért utol a végzet, azóta is tart és van egy olyan megérzésem, hogy ez már örökre így marad :(
25L
19/41 anonim válasza:
2X
az elsőt 2 év alatt hevertem ki.
a másodikat talán soha..
nemakarok többé szerelmes lenni.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!