Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akart eljönni a lány? Nem jövök be neki?
Először is a csaj nem tudja hogy tetszik nekem vagy hogy bármit is szeretnék tőle.
Megyünk majd valahova haverokkal és ma megkérdeztem hogy eljönne e velünk?
Azt mondta hogy nem de kösz hogy gondoltam rá. Azt nem firtattam hogy miért nem akar jönni. Nem mondott semmit hogy nem velem szeretne jönni, vagy nem oda, vagy hogy nem engedik el, nem ér rá. Egyszerűen semmit nem mondott hogy miért de ha kérdeztem volna akkor se mondta volna meg hogy ha azért nem akar jönni mert nem vagyok neki szimpi vagy ilyesmi, max kamuzott volna egyet.
Vajon ilyenkor mi jár egy 16 éves lány fejében?
Na akkor lehet hogy mégúgyse jönne el.
Nem mondtam hogy randi mert végül is nem az:D
Abból, hogy elhívod őt egy haveros bulira, nem tud semmit leszűrni. Ha érdekel, mint nő, akkor hívd el randira, ahol nincsenek haverok.
Amúgy lehet, az tartja vissza, hogy nem ismeri a haverjaidat és egyedül lenne a sok idegen között...
De az is lehet, hogy nem ér rá, más dolga akadt. Vagy egyszerűen csak nincs kedve.
Csak annyit kérdeztem hogy eljönne e. Erre ő hogy kösz nem.
Nem tudta hogy többen mennénk, de amikor említettem neki akkor se mondta hogy lehet vagy hogy mégiscsak eljönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!