Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek egy zárkózott emberhez?
Örülök, hogy megláttam ezt a kérdést, én is elég zárkózott vagyok, csöndes, nem szoktam nyitni az emberek felé, vannak barátaim, de ők kezdeményeztek, és nem adták fel, mert 3-4 alkalommal még nem nagyon viszonoztam. Szerintem te se add fel és közeledj hozzá!Előbb utóbb csak megnyílik. Nemrég egyik barátommal beszéltem, és azt mondta, hogy 2 hónapig nem is beszéltem. Nekem fel sem tűnt, de most már bátran társalgok. (Igazából csak velük, mert még mindig zárkózott vagyok)Szóval valószínű, hogy ő is megnyílik. És az apró jelekre figyelj, hogy mivel közeledik egy kis idő múlva. Legalábbis én sem szoktam nagy dolgokat csinálni, nekem is tetszik valaki, és igazából csak segíteni szoktam neki, meg esetleg megkérdezni vmiről. Ne számíts nagy dolgokra, én se mernék csak úgy rárontani valakire, ne gondold, hogy hamar közel kerülsz hozzá, ha ő is olyan visszahúzódó, mint én. Sok sikert kívánok hozzá! :)
16/F
12-09 20:28
Már küldtem levelet, de itt az e-mailom, ha netán itt néznéd: biohazard994@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!