Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy nagyon zárkózott sráchoz?
Mennyit tudsz róla?
Kezdetnek esetleg megkérdezheted hogy van, milyen volt a napja. Mivel te kosarazol rákérdezhetsz, érdekli -e esetleg a kosárlabda, próbálta -e már, vagy van -e más sport ami még érdekli (akár csinálja, akár csak nézi). Ha még nem tudod, mivel foglalkozik (esetleg még tanul), megkérdezheted hol dolgozik/mit tanul vagy tanult. Milyen a munkahelye, tetszik -e neki amit csinál. Ha éppen nem fut vagy dolgozik, mivel szeret foglalkozni, szereti -e a filmeket. Ha úgy alakul esetleg megkérdezheted, moziba jár -e (esetleg utalhatsz rá, hogy van valami film, ami neked tetszik, és szeretnéd megnézni, hátha elhív:) ) Beszélhettek a családjáról is, van -e testvére, stb. Megy -e idén nyaralni valahova.
Egyelőre ezek jutottak eszembe. Különben én is kissé zárkózott vagyok, és nem sokkal idősebb, mint ő. Nehezen nyílok meg, és nehezen esik le, hogy vajon tetszem -e egy lánynak vagy nem, mennyire közeledhetek felé.
De szerintem, ha tetszel neki is, és látja, hogy érdeklődsz, majd ő is visszakérdez, és fogtok tudni beszélgetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!