Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab, pakisztan ferfiakrol tapasztalat? Minden erdekel
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 00:11
21/33 A kérdező kommentje:
en nem ezt tapasztalom, de biztosan van ilyen is meg olyan is koztuk.koszi a valaszt
2010. dec. 9. 00:11
22/33 anonim válasza:
Hát furcsállom,hogy ismered őket elmondásod szerint,mégis kikéred a véleményt és ha az negatív akkor hevesen cáfolod.
Tény,hogy nem bánnak egyenrangúként a nőkkel,de ha téged ez nem zavar akkor semmi gond.
Egyébként biztosan akadnak kivételek,akiknél nincs a nagy berögződés mint a nagy átlagnál.Nekem a nőgyógyászom Arab és olyan bunkó(nemcsak velem)vizsgálatokkor,hogy néha már legszivesebben beolvasnék neki.
23/33 anonim válasza:
Nekem nincsenek tapasztalataim sem arab sem pakisztán férfiakkal kapcsolatban. Egy valamihez szeretnék csak hozzászólni, amire eléggé rácsodálkoztam. Itt egyesek szerint az az elnyomás, hogy a nők ott nem mászkálhatnak fürdőruhában, nem mutogathatják magukat más férfiak előtt. Ha itthon valaki fürdőruhában, vagy magamutogatós ruhában lépne utcára, mind ujjal mutogatnátok rá & le r.bancoznátok. Tehát: Mivel ez a két nép tiltja, hogy valaki ribanc legyen, ezért ott a nők elnyomásban élnek. Gratulálok.
24/33 anonim válasza:
Ott nem lerib.ancozzák a nőket, hanem elviszik őket a rendőrök! És nem azért, mert mondjuk, kilóg a fél melle, meg a segge, ha nem mert kilógott egy centi a térdéből a ruha és a magasszárú zokni közt! Úgyhogy ne kössél bele olyan dologba amiről nem tudsz semmit!
25/33 anonim válasza:
Egyet értek!És nem csak ez,hanem ,hogy legálisan verhetik a feleségüket és bármit tehetnek vele büntetés nélkül,akár meg is erőszakolhatják.Ha szerinted ez nem elnyomás akkor élj így egy hétig és meglátod!
26/33 A kérdező kommentje:
jo akkor igy a kerdesek es a valaszok vegen elarulom miert tettem ezt a kerdest fel,kivancsi voltam a magyar kulturara a hozza szolasokra.tapasztalat?hmmm...beka segge alatt es tipikusan nem cafoltatok meg a magyar butasagokat...:D en annyi mondok1,volt arab baratom 4 evig es le a kalappal elotte,komolyan eg es fold a tisztelete a magyar ferfiakkal,2 jelenleg mar 6 eve egy pakisztan ferfi felesege vagyok es a fele nem igaz annak amket irtatok gondolom tapasztalatok nelkul.de nagyon koszonom a valaszokat ezekre szamitottam kulonben:D tovabbi szep napot mindenkinek
2010. dec. 12. 14:15
27/33 anonim válasza:
Jean Sasson/ fátyol mögött, érdemes elolvasni sok minden kiderül.
28/33 anonim válasza:
Ha meg annyira jól megvagytok mit érdekel más éleménye..?
Ez sem vall éppen nagy észre..
29/33 A kérdező kommentje:
a magyar felfogas erdekelt csak:) es hurraaaa:) toroltem magamnal a kerdest igy nem kerek tobb valaszt ha meg igen,mar nem latom
2010. dec. 16. 00:06
30/33 anonim válasza:
Olvasd el a "Fátyol mögött" című könyvet, bár én 1 jó fél évre megundorodtam a férfiaktól...:) Elég durva szerintem, illetve igaz történet alapján íródott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!