Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy hazudik! Hogy leplezzem le?
''ha bemész egy étterembe, megnézheted az étlapot... Enni nem muszáj ahhoz... :)''
De felvetni sem muszáj azt,hogy azért ennél belőle (:
És ő ugye azt mondta,hogy járnék veled!
Mert akkor rájön,hogy az ismerősöm az ismerősöm (:
Másképp honnan tudnám mindezt?
Mert gondolom nem teázni gyűlnénk össze,hanem azért,hogy megmondjam neki,hogy ismerem az egész hazugságát.
Plusz ő bele se menne ebbe (az ismerősöm), azt mondta ő kifaggatja,elbeszélget vele, de legyen ennyi elég,mert ő úgy érzi,hogy ez szemét dolog,és ez az első és az utolsó,hogy ilyent művel.
Nem tudom,hogy annak gondol e, de valószínüleg igen,mert nemegyszer elhangzott a szájából olyan mondat,hogy biztos megcsalsz te engem. És én rákérdeztem,hogy most megint miért mondja ezt, erre a válasz ugyanaz volt mindig: ugyan már,csak viccelek,ne vegyél komolyan,és azután adott egy csókot.
Pedig nem voltam,nem is vagyok,és nem is leszek az. Ő volt a második barátom,és bevallom,hogy nem 14-15 éves vagyok,hanem 20.
És nem hiszem,hogy így az lehetnék,főleg mert míg vele voltam másra rá sem néztem,mert egyszerűen engem nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!