Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez a pasi mit akar, és miben hazudik?
Tegnap vett fel msn-re, sokat dumáltunk,mindenről,magunkról. Azt írja: tetszel nekem, nagyon bejössz. (gondolkodásmód)
Később : küldesz képet?
Képet cserélünk.
Szép vagy. - mondja ő
Köszi, biztos azért tűnök annak,mert ez a legjobb fotóm. (teszem hozzá (amúgy tényleg az,alaposan ki vagyok sminkelve,és szépen felöltözve,egy esküvőn készült a kép) )
Erre ő: igen,az lehet...
Szeretnék veled randizni,hátha összejövünk...
Én: de ha én nem vagyok szép...
Ő: nem baj, nekem nem a külső számít,hanem a belső, amúgy meg szép vagy, nagyon.
Most akkor szép vagyok szerinte,vagy nem? És hogy hogy a külső nem számít? Ezt mondaná egy nem is tudom milyen csúnyaságra is?
S még mi nők vagyunk komplikáltak...
20L
Nyilvánvalóan randevúzni akar.
18F
"S még mi nők vagyunk komplikáltak... "
LOL!!!! :D
Leírtad ide a világ legegyszerűbb, legegyértelműbb történetét, konkrét, félreérthetetlen, határozott mondatokkal (a f. részéről).
És akkor fogod, összekuszálsz mindent, olyanokat képzelsz, amik nincsennek, amik meg vannak, észre sem veszed.
Ezek után jössz itt a komplikálással...
Néha tedd fel magadnak a kérdést, hogy lehet e neked úgy válaszolni, hogy abba ne tudj belekötni.
Kedves utolsó válaszoló! Neked ebből mi jön le? Azt nem is írtad ide.
De!Nem úgy kellett volna,hogy azt mondja,hogy így is úgy is szép vagyok, nem pedig ''lehet,hogy a smink teszi'',és hogy neki csak a belső számít azt miért írta oda?
18:48 vagyok.
Azért nem írtam, hogy mi jött le belőle, mert leírtad a párbeszédet, és abban ott van:
"tetszel nekem, nagyon bejössz."
Ebből nekem az jön le, hogy tetszel neki, és nagyon bejössz.
" küldesz képet?"
Képet kér, kíváncsi rád.
"Szép vagy."
Most kapaszkodj, ebből nekem az jön le, hogy szerinte szép vagy.
"Köszi, biztos azért tűnök annak,mert ez a legjobb fotóm."
Ha te mondod, hogy biztos azért, én is rádhagynám, minek kezdenék szánalmas "jaj nemis" hülyeségekbe.
Ehelyett, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, ismét tudatosította, hogy tetszel neki, és a "szép vagy "-nál tovább ment:
"Szeretnék veled randizni,hátha összejövünk... "
Ez férfi nyelven azt jelenit, hogy randizni akar veled, hátha összejöttök. Számomra (lévén hogy szintén férfi vagyok) ebből ugyanaz jön le, mint ami le van írva, és amit jelent is.
" de ha én nem vagyok szép... "
Önbizalomhiányos, mit lehet mondani? De igen, szép vagy, de ha nem, (mert pl 82 kg smink alatt nem látott) őt akkor sem érdekli, mert fontosabbak a belső értékek.
Ehelyett ezt írta: "nem baj, nekem nem a külső számít,hanem a belső, amúgy meg szép vagy, nagyon. "
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez ugyanaz?
Ja, 1-2 szó fel van cserélve, és azzal fejezte be, hogy nagyon szép vagy.
Nem tudom, milyen gondolkodásmód tetszett meg neki, de ha ezt folytatni fogod, a 2. randit nem éred meg.
Még egy gondolat, talán hasznát veszed.
Nem gondolat olvasó, hogy a negyvenmilliárd válaszlehetőségből mindig csak azt az egyet mondja, amibe te 3 nap gondolkozás után se tudsz belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!