Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy pasi hazudik?
honnan tudod hogy a pasi hazudik?:P
[honnan tudod hogy a politikusok hazudnak?]
mozog a szájuk:P
[pasi vok]XD
Nem bisztos hogy hazudik!
"De ha hazudik"
-akkor nem néz a szemedbe
-ha kérdezed elfordul és kicsit ideges (bár nem midnegyik pasira jellemző)
-stb..
Ha ugyanolyan viszonyban van mint veled, akkor hazudik, akármit mond. Rafináltabban kellet volna rákérdezni, ilyenkor minden pasi tagad!
Próbál elcsórni a lányok telefonszámát, és a tudtas nélkül felhívni őket, és egyszerű kérdésekből kikövetkleztetni, h mi a helyzet.
Az én pasim is ezt csinálta, borzalmas egy időszak volt. És elhiheted nekem, hogy amikor egy kicsit iks úgy éreztem, hogy hazudik, akkor hazudott is. Arról nem is beszélve, h amikor számonkértem, inkább vett még egy telefont...
Szia!
A testbeszéd szerint,ha v.ki hazudik, általában hírtelen jobbra néz, és piszkálni kezdi az orra, v szája tájékán. Gyakran keresztbe teszi a kezét az ölében.(védekező testhelyzet)Esetleg a lábát rakja át egymáson(de ez ritkább.)
Sok emberen észrevehetők a jelek, ha hazudik, és figyeljük ezeket.
Pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!