Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mire jó neki? Lefeküdtem egy sráccal aki műár hónapok óta füzöget.
van egy srác(27 éves) aki már hónapok óta füzöget h randizzunk. Egyszer kétszer találkoztam is vele,ahol csókon kívül nem történt semmi. Múlt hétvégén buliba összefutottunk és hát felmentem hozzá ahol megtörtént a dolog. Reggel mikor eljöttem ugy váltunk el h majd beszélünk. Eltelt 2 nap nem jelentkezett,én írtam neki h neme hagytam ott a karkötőmet(Tudom h ott hagytam,mert reggel még mondtam is neki h majd segíts bekapcsolni mert egyedül nem tudom,csak sietni kellett a buszomra,és elfelejtettem felvenni),amire azt irta vissza h nincs nála biztos máshol vesztettem el.
Nem az zavar h lekoppintott,mert hát valljuk be ez van. hanem az h tudom h nála maradt a karkötőm és letagadja. nem értem miért nem tudja vissza adni. Bele halna abba a 2percbe amig hozzám vágja?!
Ja,és neki sincs senkije,meg nem is volt h vmi csaj miatt kelljen megjátszani h nem nála van a karkötő
Mi a tanulság?
Dugj karkötőben! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!