Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ismertség után lehet megkérni a csajt h legyen a csajom?
na figyelj:)
szerintem(csajként beszélek:D)... semmiképp se úgy kérdezd meg, hogy: "Járnál-e velem?" mert az annyira nem vall férfiasságra...
Beszélgettek, találkozgattok, és majd kialakul minden... ha a sors is úgy akarja összejösztök:)
ha úgy adódik alkalom, és olyan a hangulat, akkor inkább csókold meg, és utána már minden jön magától. "Fogadja a jelet" és reagál is, talán jól, talán rosszabbul(attól függően mit gondol kettőtökről).
Szerintem ez lenne a legjobb megoldás :)
A Lényeg, hogy hívd meg olyan helyre, ahová egyértelmúen nem a barátok szoktak menni, pl. éjszaka moziba, utána meg bárba, Stb. Ne az Alien vs. Predatorra, hanem olyan filmre amit mi férfiak ugyan megmosolygunk, de a nőknek tetszik, mert valami "szép", vagy ilyesmi. Az ízlését csak tudod?!
Egyértelműen érezned kell a vibrálást, h. nem csúsztál át a "barát és lelki szemétláda" kategóriába, ha tartasz effelé, gyorsan, kezét megfog, átkarol, lesmárol, fél órán belül kiderül van-e esélyed. Azt is leveszed,ha csak udvariasságból nem küld el rögtön a 3,14csába, már ha a kezét megfogod és visszafogja erősen akkor már ok, ha meg úgy rakja oda mint egy petyhüdt húsdarabot, akkor jobb ha azonnal lelépsz, még a mozit, vagy akármit se kell végigudvariaskodni.
Minél puhányabb és irányíthatóbb vagy, annál kevesebb esélyed van, minél inkább" sietsz a szekér után" annál kevésbé vesz föl.
Mindenesetre, ha mint először mondtam , elfogadja a meghívásodat, de nem a kávéautomatához, hanem valami normális programra, akkor akar valamit, és tudja h. te is , mindenki tud mindent, rendes lány előszörre nem lép, 1 hónap már sok is, tehát mondjuk MÉG MA!!! hívd fel. Ne csevegj. 2 perc alatt hívd meg, és udvarias de határozott támadás szükséges. Ha félsz, nem fog menni. EASYRIDER ÖCSÉM! Mit veszíthetsz?
cső, soxerencsét férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!