Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Errre kérdése:
Vannak még rendes, törődő, okos, és nem önző, hazug fiúk akik odáig vannak a barátnőjükért?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 15:29
11/34 anonim válasza:
Ha lesz barátnőm, akkor olyan leszek.
12/34 anonim válasza:
Nem igazán. Az "odáig vannak a barátnőjükért" rész nem stimmel, mert az ilyeneknek nincs bnőjük.
14/34 A kérdező kommentje:
Akikkel eddig találkoztam azt gondolták, hogy ők megtehetik és kész, és nagyon szenvedek.:(
2010. nov. 21. 17:17
15/34 anonim válasza:
Pontosan így van ahogy a 17:12-es válaszoló írta.
16/34 anonim válasza:
Szegény kérdező, úgy magamhoz ölelnélek!
17/34 anonim válasza:
Vannak, a párom is ilyen. És én ugyanilyen párja vagyok neki. :)
18/34 A kérdező kommentje:
most is nagyon sírok, annyira rossz, tegnap szakított velem és még rossz kedve sem volt,én meg legszivesebben meghalnék.
2010. nov. 21. 17:28
19/34 anonim válasza:
Ja, hogy innen fúj a szél... Semmi gond, majd találsz másikat, csak tanulj a történtekből!
20/34 anonim válasza:
... mert erre azért meg is kell ám érni, nem úgy van, hogy elmúlsz, mondjuk, 15, de akár 20, 30 éves, de lelkileg még a tiniknél tartasz, és akkor várod a sültgalambot a fehérlovon... akarom mondani: a szőke herceget. Csak azt alázzák meg, aki hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!