Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (Csak lányoknak szól! ) Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Csak lányoknak szól! ) Te járnál egy elég dagi fiúval, ha kedves, figyelmes, törödő és a médiája is 4,10?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "média 4,10"?
2011. máj. 12. 15:52
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom értelmezni az utolsó részt. Mi az, hogy a médiája 4,10? Az valami tantárgy? :)

Régen voltam középsulis.

Egyébként ha tetszik az arca is, szóval külsőre is bejön (a belső tulajdonságok mindenképpen pozitívak), akkor miért ne járnék vele?

2011. máj. 12. 15:52
 3/18 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy a médiája 4,10?

Ha összepasszolunk, akár... az előző barátom is ducibb volt.

2011. máj. 12. 15:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Volt már testesebb pasim, de a kövérség szerintem olyan, mint egyfajta igénytelenség. Ha tőlem elvárják, hogy csinos, sportos vékony lány legyek, akkor én is elvárom, hogy a srác is mozogjon valamit.

20L

5/18 anonim ***** válasza:

Hát ha meg tud nevettetni és vannak közös témáink,akkor szerintem igen. De én sajnos még olyan nem találkoztam.

16/L

6/18 anonim ***** válasza:
Te járnál kövér lánnyal?
 7/18 Chuck ***** válasza:
6%

Szerintem meg ne hasonlítsatok 1 férfit 1 nővel....

Járnátok egy 2 méteres kb 60kg-os formával...? nem hiszem, mert egy erősebb szél előbb töri ketté, mint hogy találkozzatok vele..meg ha fizikai munkát végez....mind1, inkább nem túráztatom magam

2011. máj. 12. 15:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a dagi alatt hájast értesz akkor nem. Mármint egy kis felesleg elmegy, ha az illetőnek a felesleg alatt izma van, viszonylag fitt, nem okoz neki gondot felmenni a 4. emeletre tegyük fel. Sőt az egyenesen jó, ha pl. széles a válla, nagy a háta valakinek. Na de ha a vékony csontozaton lóg a háj és semmi más, akkor az nagyon visszataszító tud lenni.
2011. máj. 12. 16:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A kövér és a nagydarab-erős nem ugyanaz. Attól még, hogy valakin több tucat kiló van, lehet gyenge, aki nem tud felemelni többet, mint egy 60 kilós fiú.

Amúgy nekem tök mindegy, mert mint mondtam, volt már ducibb barátom, de ilyen szöveggel ne jöjjön senki, hogy ne hasonlítsanak össze egy ducibb lányt ducibb fiúval.

2011. máj. 12. 16:01
 10/18 anonim ***** válasza:

Chuck

A kérdésben az elég dagi szerepel. És már bocs, de ha én megdolgozom a külsőmért, adok magamra, akkor elvárhatom azt, hogy a párom is ezt tegye... Mostani párom szikár, vékony, és igen, inkább ez, mint egy szétfolyós, egészségtelen test. És ne gyere már ezzel a "jajegyférfiúnálnálelfogadottabbakövérség" dumával...

2011. máj. 12. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!