Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Csak lányoknak szól! ) Te járnál egy elég dagi fiúval, ha kedves, figyelmes, törödő és a médiája is 4,10?
Nem tudom értelmezni az utolsó részt. Mi az, hogy a médiája 4,10? Az valami tantárgy? :)
Régen voltam középsulis.
Egyébként ha tetszik az arca is, szóval külsőre is bejön (a belső tulajdonságok mindenképpen pozitívak), akkor miért ne járnék vele?
Mit jelent az, hogy a médiája 4,10?
Ha összepasszolunk, akár... az előző barátom is ducibb volt.
Én nem. Volt már testesebb pasim, de a kövérség szerintem olyan, mint egyfajta igénytelenség. Ha tőlem elvárják, hogy csinos, sportos vékony lány legyek, akkor én is elvárom, hogy a srác is mozogjon valamit.
20L
Hát ha meg tud nevettetni és vannak közös témáink,akkor szerintem igen. De én sajnos még olyan nem találkoztam.
16/L
Szerintem meg ne hasonlítsatok 1 férfit 1 nővel....
Járnátok egy 2 méteres kb 60kg-os formával...? nem hiszem, mert egy erősebb szél előbb töri ketté, mint hogy találkozzatok vele..meg ha fizikai munkát végez....mind1, inkább nem túráztatom magam
A kövér és a nagydarab-erős nem ugyanaz. Attól még, hogy valakin több tucat kiló van, lehet gyenge, aki nem tud felemelni többet, mint egy 60 kilós fiú.
Amúgy nekem tök mindegy, mert mint mondtam, volt már ducibb barátom, de ilyen szöveggel ne jöjjön senki, hogy ne hasonlítsanak össze egy ducibb lányt ducibb fiúval.
Chuck
A kérdésben az elég dagi szerepel. És már bocs, de ha én megdolgozom a külsőmért, adok magamra, akkor elvárhatom azt, hogy a párom is ezt tegye... Mostani párom szikár, vékony, és igen, inkább ez, mint egy szétfolyós, egészségtelen test. És ne gyere már ezzel a "jajegyférfiúnálnálelfogadottabbakövérség" dumával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!