Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (Csak lányoknak szól! ) Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Csak lányoknak szól! ) Te járnál egy elég dagi fiúval, ha kedves, figyelmes, törödő és a médiája is 4,10?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:47
1 2
 11/18 Cukordinnye ***** válasza:

Médiája alatt mediánt értesz? :)

Amúgy meg ha ennyire jó fej, akkor mit érdekel a súlya? Majd ha komolyabbra fordul a dolog, akkor megemlítheted neki, hogy szeretnéd, hogy fogyjon. Ha igazán szeretni fog, akkor meg is fogja tenni a kedvedért.

Szerintem korai ezért aggódni. Vagy attól félsz, hogy megszólnak mások, hogy milyen a barátod?

2011. máj. 12. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha helyes lenne az arcod, nemlennél tele pattanásokkal, és magas lennél, akkor igen.
2011. máj. 12. 16:40
 13/18 Chuck ***** válasza:

Nem megengedett....srry, csak dagit olvastam először.... meg már megint ez a dagis dolog...valakinek már egy 80kg-os ember ducibb, van akinek csak 1xx kg felett...én 120-125 kg vagyok, nálam az a duci, aki "súlyosabb" tőlem, vagy már folyik...

Az meg, hogy ha lenen barátnőm és vékony, most én nem fogok lefogyni, mert Ő is vékony....

Meg mint gyanús dolog, hogy nem tud mindenki úgy lefogyni, hogy gondol 2-t és 2 hónap után már ugrál....

Én is akartam fogyni, de nem ment, meg ismerek jó pár embert még...így arra jutottam, hogy akinek nem tetszik, az nem néz rám, vagy megmondja, a szemébe nevetek, aztán ennyi...

2011. máj. 12. 16:59
 14/18 Dark Prophet ***** válasza:
A media az iskolas jegy-atlag egy evre az osszes tantargyat figyelembe veve...hihetetlen hogy ott magyarorszagon senki sem tudja:P
2011. máj. 12. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Chuck

Értem, amit mondasz, de azt nem értem, hogy a kérdésünkre miképpen kapcsolódik. Mi azt emeltük ki inkább, hogy ha valaki nem izmos és erősebb testalkatú, hanem vékony csontozatú, és azon van a háj, akkor az teljesen ugyanolyan, mintha egy lány lenne hasonló paraméterekkel, semmivel nem jobb egy férfi, ha kövér (nem szeretem ezt a szót), mint egy nő.

Azzal egyet értek, hogy nem mindenki tud olyan formában lefogyni, ahogy szeretné(k mások?), de ezt nem is várhatja senki, eltérő csontozat, magasság és egyebek miatt. Én sem vagyok vékony lány, erősebb csontozatú vagyok, de sportolok. Ettől függetlenül sosem lesz balerina alkatom, amit nem is hiszem, hogy elvárna tőlem bárki is.

2011. máj. 12. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálam nem a külső a lényeg de előbb járnék egy piszkafa sráccal mint egy dagival... :(
2011. máj. 12. 19:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, eléggé megváltozott a véleményem erről a dologról.És Dark Prophetnek igaza van, magyarban senki sem ismeri a média szó jelentését.A 4,10 el arra értettem, hogy az a gyerek, nem a legokosabb, de a jegyei 4es felett vannak.A fiú am. 84 kilós.
2011. máj. 13. 19:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én erről a média szóról ilyen értelembe még sose hallottam :D Én csak mediánt ismertem xD De okosabb lettem ma is :D
2011. máj. 13. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!