Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni (kérdés rövid magyarázat hosszú)!?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 19:08
41/45 A kérdező kommentje:
Meg a szobámban megtaláltam azokat a képeket amiken szép volt
2011. jan. 11. 21:44
42/45 anonim válasza:
Miért kellene elfelejteni?
Szép, ez igaz...
Ptóbáld inkább megérteni, hogy ő is egy ember, valószínűleg megismerni sem fogod. De attól még kívánhatod, viszont szomorkodni, hogy nem lehet a tiéd, nem kell. Majd lesz a valóságban, később talán még jobb is, akit ismerhetsz.
43/45 A kérdező kommentje:
Csak az nem olyan egyszerű
2011. jan. 14. 19:03
44/45 A kérdező kommentje:
ha ilyen könnyű lenne nem tettem volna fel a kérdést
2011. jan. 15. 21:16
45/45 anonim válasza:
Csak rajtad múlik, hogy nyávogsz egy ismeretlen nő után, vagy pedig felnősz és megérted, hogy őt nem érheted el. Próbáld meg élvezni az életet nélküle. Helyetted nem gyözhetem le ezt az érzést. Talán az idő segít, talán a fájdalomtól nem kell elmenekülni, hanem például le kell győzni. Örökre nem menekülhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!