Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játssza az agyát? Lent. Kérdés rövid, magyarázat hosszú.
van egy csaj az osztályomban, akivel tök jóban vagyok(15/L),
nagyin jófej,vicces és tök normális velem meg a lányokkal. de amikor a fiúk bejönnek az osztályba, vagy bárhova, mintha nem is ő lenne. nyávog, folyton vigyorog rájuk, folyton teszi magát..annyira idegesítő egyszerűen nem birom elviselni amikor ő is meg a fiuk is ott vannak..egyszerűen szánalmasnak tartom,ráadásul pasija is van..akivel lassan 2 éve jár,és szeretik egymást..a pasija nem tudja miket csinál itt suliba..előfordult már,hogy leégetett a fiúk előtt, hogy menőbb legyen. néha rázza nekik a fenekét, a melltartóját mutogatja, bepucsít nekik, kérdezgeti őket, hogy szűzek e és hogy lefeküdnének e vele..stb..annyira elegem van ebből, és ezzel nem vagyok egyedül.ha ezt mondjuk neki, akkor megsértődik..szörnyű,szánalmas! miért csinálja ezt? nem értem..lécci mondjátok meg mert sosem fogom megérteni.!
huh...na akkor 2 dolog! 1. ha így beszélsz valakiről, az nem a barátnőd :)
2. azért csinálja ezt mert egy ribanc...ha 15 évesen már rázza a fenekét meg a melltartóját mutogatja akkor pár év múlva ő lesz az a lány a fősulin, akit a koleszos bulikban mindenki megfektet.. két dolgot tehetsz.. az egyik az h tűröd, a másik pedig az h megmondod a szemében h mi is a véleményed.. aztán ő vagy megérti v többet nem lesztek barátok! De hidd el, egy olyan ember aki leéget h ő menőbb legyen..az nem barát! Nyissd fel a szemét ki is ő valójában..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!