Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni (kérdés rövid magyarázat hosszú)!?
szóval.
2009-ben októberben leatták a Star Wars-t.
Még akkor nem láttam gondoltam megnézem, és megtetszet benne Natalie Portman amikor megláttam a filmben nem bírtam abba hagyni a film nézését nem bírtam 1 nap hogy ne látnám legalább egyszer.
Nagyon rosszul éreztem magam akkor amikor arra gondoltam hogy ő nekem elérhetetlen mert 15 évvel idősebb meg mert hogy egy pasifaló .
ez átment karácsony is és én akkor mindig kirobbanó formában szoktam lenni és akkor csak tettem hogy boldog vagyok pedig belül nagyon rosszul éreztem magam.
ez 4hónapig tartott és elmult .
teljesen megváltoztam alig volt kedvem kimászni az ágyból,teljesen tönkre vágyott de ezzel eggyüt nagyon jól esett rágondolni és nézni .
hogyan tudnám ezt megelőzni mert vab 1 olyan érzésem hogy ez megint meg fog történni.
Ne legyél egoista vagy pedig hülye, gyenge ember...
Ez nem célzás volt...
Ha legközelebb ilyen van, beszélj a szüleiddel vagy menj pszichológushoz...
De nem lesz többé ilyen, igaz?:)
A szüleimmel már beszéltem a piciáterekben nem bízok.
amúgy nem vok gyenge hanem picit túloztam .
de azért tényleg nem volt jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!