Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiról?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és tegnap smároltam életemben először... kezdtem már nagyon cikinek érezni, hogy a bnőim közül sokaknak már a szex is megvolt, meg minden, nekem meg se pasim, se csók, se semmi.. és tegnap volt egy nagyobb buli, ahol a bnőm expasijának a haverjai is ott voltak. Egyikükkel sokat táncoltam, és tánc közben többször is smároltunk (azért használom a smárolás szót, mert a csókolózás nekem egy érzelmesebb tevékenységet takar... szerelemből történőt. a smár... olyan... nem tom, nem szép kifejezés :D XD)

A srácot életemben tegnap láttam először, sztem nem is fogok vele többet talizni (máshol lakunk, meg nem annyira azonos a baráti kör, hiszen a bnőm EXpasijának a haverja, csak véletlen találkoztunk össze a buliban).

Viszont semmi extrát nem éreztem... mármint tudtam hogy nem szabad összeszorítanom a szám, meg hagynom kell hogy a nyelve játszon az enyémmel - meg is volt -, meg én is próbáltam "aktívkodni :D" a nyelvemmel, meg a ajkaimmal, szal remélem nem smároltam rosszul :/ de semmi extra nem volt. Nem értem az emberek miért vannak oda...

Anyunak is elmeséltem, erre azt mondta hogy ezért KELL szerelemből csókolózni, és nem csak így, buliban egy ismeretlen sráccal, akiről azt sem tom kicsoda micsoda... és természetes hogy így nem is volt különleges élmény...

Mi a véleményetek?

16/l

2010. nov. 20. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerelemből van értelme.amúgy élvezhetetlen,főleg ha elfelejtett borotválkozni a pasi.
2010. nov. 21. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!