Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiról?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és tegnap smároltam életemben először... kezdtem már nagyon cikinek érezni, hogy a bnőim közül sokaknak már a szex is megvolt, meg minden, nekem meg se pasim, se csók, se semmi.. és tegnap volt egy nagyobb buli, ahol a bnőm expasijának a haverjai is ott voltak. Egyikükkel sokat táncoltam, és tánc közben többször is smároltunk (azért használom a smárolás szót, mert a csókolózás nekem egy érzelmesebb tevékenységet takar... szerelemből történőt. a smár... olyan... nem tom, nem szép kifejezés :D XD)

A srácot életemben tegnap láttam először, sztem nem is fogok vele többet talizni (máshol lakunk, meg nem annyira azonos a baráti kör, hiszen a bnőm EXpasijának a haverja, csak véletlen találkoztunk össze a buliban).

Viszont semmi extrát nem éreztem... mármint tudtam hogy nem szabad összeszorítanom a szám, meg hagynom kell hogy a nyelve játszon az enyémmel - meg is volt -, meg én is próbáltam "aktívkodni :D" a nyelvemmel, meg a ajkaimmal, szal remélem nem smároltam rosszul :/ de semmi extra nem volt. Nem értem az emberek miért vannak oda...

Anyunak is elmeséltem, erre azt mondta hogy ezért KELL szerelemből csókolózni, és nem csak így, buliban egy ismeretlen sráccal, akiről azt sem tom kicsoda micsoda... és természetes hogy így nem is volt különleges élmény...

Mi a véleményetek?

16/l

2010. nov. 20. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az, mint édesanyádé és máskor legyen több eszed, nehogy a szexszel ugyanígy járj.
2010. nov. 20. 17:54
 2/11 anonim ***** válasza:
A sex még fájhat is:S
2010. nov. 20. 17:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első csók nekem sem tetszett, pedig egy olyan sráccal volt, akihez vonzódtam. A 2. már nem vele volt, ő meg kifejezettem rosszul csókolt az elején, aztán kb 2-3 hét múlva alakult ki az, hogy jó érzés csókolózni. Persze, teljesen más szerelemből vagy csak szimplán csókolózni. És fogadj meg egy tanácsot. Ne menj mások után, csak azért, hogy te ne legyél ciki! Ne legyen belőled is k.rva, bocs a kifejezésért, de nem tudok szebb szót használni az effélékre. Ez szerintem még belefér, de a szexszel ne történjen ez.
2010. nov. 20. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy sikeresen kimosták az agyad. Azért mert barátnőknek volt szex is nem lesznek nagyobbak (illetve igen lehet nagyobb krvák). Tehát legalább megtanultad hogy érzelemből menyen minden. :)
2010. nov. 20. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:

hát, én is 16 lány vagyok... én előszörre még csak nem is nyelves, hanem sima csókot "kaptam"... egy olyan sráctól, aki a legjobb barátom volt már addig is, és már bele is szerettem...szóval érzelmi háttér megvolt hozzá, minden tökéletes, csak aztán meg azt mondta, hogy lehet, hogy ezt nem kellett volna... így kb az összes ön- és belé vetett bizalmam ment a porba :"D Végeredményben nem jöttem ki túl jól.

Talán neked jobb. :/:)

2010. nov. 20. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy anyukádnak teljes mértékben igaza van!! :)

Egy olyan társal sokkal másabb csókolózni mint egy "jött ment" fiúval / lánnyal :)

Sokkal élvezetesebb , "gyengédebb is" kellemesebb , úgyhogy egy szó mint száz sokkal másabb.

De majd te is kitapasztalod... =P

15éves fiú voltam

2010. nov. 20. 18:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok.

Igazatok van :S lehet tényleg várnom kellett volna... :/

2010. nov. 20. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:

TE vagy az EGYETLEN értelmes gondolkodású csaj, akiről tudok:OOOOO

Beszarás, azt hittem ma már 16 évesen minden csaj már rég lecumja barátját, aki mellesleg jóval idősebb, és mindegyik k*rva.

Légy büszke arra, hogy csak 1szer smároltál még, és nem k*félsz fűvel-fával.

2010. nov. 20. 18:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: van olyan oszt. társam, aki még életében nem smárolt, nem volt pasija se :) És nem csúnya csaj, sőt sztem szép is csak nagyon félénk és visszahúzodó.

Amúgy én egy csomó olyan csajt ismerek aki egyáltalán nem szép (sőt ronda...) és csomó pasi meghúzta őket, míg a félénkebb (és szebb) csajoknak meg nincs tapasztalatuk. Ez van :/

2010. nov. 20. 19:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Jaj, az utolsó mondatommal nem magamra céloztam mielőtt vki félreértené - és egoistának tartana !!!

azz osztálytársamat értettem alatta

2010. nov. 20. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!