Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány de nem tudom mit akar, szerintetek? (pls minél többen)
Az a lényeg, hogy egy osztályban vagyunk és néha néz engem
meg dobálja a haját, nem rég dumálgattunk és mi közbe beszélt hozzám hosszú ideig a szemembe nézett meg simogatta a haját, lehet hogy csak én vagyok a hülye de mi ez? akarhat vmit? amúgy van barátja... de akkor is fura
meg mindig mosolyog rám nem tudom mivan :D sztetek?
A minőség vagy a mennyiség számít neked most komolyan??
Mármint a válaszok szempontjából...
Hány évesek vagytok?
Van barátja szóval nem mindegy, hogy mit akar??
Ez egyébként is olyan női szokás lehet...
De ha ennyire érdekel kérdezz rá!
Szerintem nagyon valószínű, hogy bejössz neki. Nekem most bejön egy fiú, és kb. ugyanezeket csinálom vele....:))
Neked bejön?
Hali.
Figyelj majd ezt megtapasztalod az idő múlásával, a lányok ilyenek, szeretik hülyíteni a népet, néha engem is ideegsít, hogy nem tudom egyértelmüen levenni a jeleket, de persze a végén mindig ugyis kiderül, nekem az lenne a tanácsom, hogy osztálytárssal ne gyere össze.. mert a végén összekaptok valamin, esetleg Ő dob téged, akkor még pár évig muszáj nézned a fejét, és ha szereted akkor ez nem éppen a elgkellemesebb elfoglaltság :S :)
de szerintem vedd fel msn-re, dumálgass vele, néha bókolj ott is meg élőben is , és nézzd emg mit reagál rá;) sok sikert!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!