Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt megváltoztatni?
Nincs barátom,és pár ember az osztályomban kibeszél,azthiszik,leszbikus vagyok..Pedig erről szó sincs,nem is ismernek. Nem tudnak róla,hogy tudom..de mégis valahogy szeretnék ezen változtatni?mitcsináljak? :(
16/L
sok fiú barátom van,suliban is szoktam velük beszélgetni,stb..egyszerűen nem értem..:/
Van egy barátnőm az osztályban,mindig mindent megbeszélünk,sokat vagyunk együtt..De neki van barátja,szóval gondolom ezért vagyok én a leszbi lány..:(
ez mekkora ökörség...mármint a többiek részéről.
Őszintén sajnállak hogy ien ismerőseid/osztálytársaid vannak. :S
amúgy ha azt látod mintha téged beszélnének ki csakúgy menj oda 1 fiúhoz és smárold le. :P
najó ez nem komoly de legalább leszállnának a témáról. :)
Szoktam,viszonylag sok fiúbarátom van:)
Amúgy egyfiú egylány,ők így összejárnak..szóval a lány szerint járnak,de a fiú csak kihasználja..és akkor gondolom azok körében,akikkel nem beszélek napi szinten,ezt elterjesztik..
De akkor..majd felnőnek..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!