Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem tabu témának? Hogy tudnám ezt megváltoztatni
szüleimmel sose beszélgettünk semmiről, mert mikor már fel akartak világosítani már rég a fényben jártam :)
haverokkal persze beszélgetünk ilyenekről, de akkor is olyan kényelmetlenül érzem magam.. mintha olyanokról bezsélgetnénk ami tilos.. pedig semmi nincs benne
Szerintem csak nem szoktál hozzá az ilyen témákra...én is így voltam...cikinek éreztem ezt a témát...meg minden:)
de ez normális:)
hány évesek vagytok??
később nem fog gondot okozni, ma már én is ugy beszélek róla szüleimmel meg barátnőimmel mintha a tegnap esti tv- músórról beszélgetnénk :)
khm... 15 :)
csak én vagyok ilyen, többiek képesek mindenre .. azt beszélik hogy milyen volt a tegnapi dugás stb.. a csajok meg h mekkora.. milyen teknikája stb.. csak nekem még nem természetes :D
Az a természetes, ahogy te reagálsz. Ez a gátlás egy természetes védelem, amit nem célszerű áttörni. Ha idősebb leszel, ez feloldódik, de nem kell feltétlenül odáig fajulna, hogy a barátnőkkel beszéljük a tegnapi akció eredményét. Én már 34 vagyok, mégis csak ritkán és diszkréten beszélek egy-egy bizalmas barátnőmmel arról, milyen a párommal a szex. Pedig jó vele! Ő se beszéli ki a barátaival, még annyira sem, mint én. Ennek a lényege a VÉDELEM, ugyanaz a gyökere, mint a te gátlásodnak.
A tojást is védjük tojástartóval, mert törékeny és meg akarjuk óvni. A jó szexuáls életnek is előfeltétele az ilyen védelem. Nem kell a gátlásossságod miatt paráznod, ettől még simán felszabadult leszel majd a pároddal az ágyban, sőt nem fogsz beszerezni egy csomó érzelmi sérülést előtte, mert van veszélyérzeted.
Úgy, hogy erőt veszel magadon.
Rossz a neveltetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!