Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha bunkó, de sokszor látom hogy néz, meg volt hogy együtt nevettünk. Pedig nála ez nagyon ritka, nagyon magába zárkózó, és fura. Mi van? LENT!
Figyelt kérdés
Néha beszól,bunkózik..Aztán odaszól h csak viccelt.Néha nem is köszön,máskor meg igen..Mikor barátom volt szinte nemis beszéltünk.Aztán mostanában megint..Együtt nevettünk,beszélgetünk(pár szót),néz..Szerintetek??17/L2010. nov. 12. 17:57
11/18 A kérdező kommentje:
Baranya....
:D:D
És a tiéd ?:D
2010. nov. 12. 20:22
12/18 anonim válasza:
akkor sajnos nem :( mert am ő 17 tényleg, ááá de kár pedig jó lett volna :( a 33 perces Budapesti :P
13/18 A kérdező kommentje:
Szurkolok hogy összejöjjön neked,kedves 33 perces Budapesti :):D
2010. nov. 12. 20:29
14/18 anonim válasza:
18:08 vagyok
Én nem baranya, franc. :D Jó lett volna pedig. :)
15/18 A kérdező kommentje:
Hát ?:)
2010. nov. 12. 21:19
16/18 A kérdező kommentje:
Am ha szeretnél írj privit,beszélgethetnénk még,te is mesélhetnél ha gondolod.:)
2010. nov. 12. 21:20
17/18 anonim válasza:
21:18 vagyok
Egy megyével feletted lakom. :)
Amúgy csak te tudsz írni privit, mert neked nincs kirakva sajna. :D ha gondolod...:D
18/18 A kérdező kommentje:
Írtam.:)
2010. nov. 12. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!