Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hetero fiú között elképzelhető egyfajta szerelem?
Nem olyat éreznek egymás iránt, mint a "szokványos" szerelemben, de valami nagyon extra kapcsolatuk van, nagyon különöset éreznek egymás iránt, mindkettőnek amúgy barátnője van, heteró teljesen.
Sztetek lehetséges tehát heteró fiúk között egyfajta érzelmi viszony?
(mindegy minek nevezzük)
tehát nálad 1 azaz egy a határ :)
megint a kategüruák és a határok ..... hihetetlen vagy
amúgy meg fogsz lepődni, mert pszichológussal beszéltük ezt, nem is egyel, és na fel is adtam a dolgot, mert abszolút beállítottságtól fügött a dolog, az egyik szerint kb úgy van, ahogy én gondolom, a másik szerint meg úgy, ahogy te :-XD
Nemtom, sztem a korbeli különbségek ... a fiatalabb amolyan nyíltabban gondolkodik, és neki sok minden belefért, de azt az elgiondolást főleg megerősítette, hogy egy "vérbeli heterót" nem fogja kizökkenteni úgymond a heteróságból egy orálkaland, ő ezt meg merheti engedni magának, és ez nagyon furcsa, meg igazából lehetetlen is elmondani amit értek alatta, na de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!